99podden om assistenter, mobiler och plattformar

Veckans avsnitt av 99podden handlar om Apples event 25 mars, Jakobs vecka med Samsung Galaxy S10, Andreas äventyr med Google Home Hub och så Spotify som är sura på Apple.

Avsnitt: Vad är en plattform?

Längd 56:40, filstorlek 64,97 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

En rapport som DigiTimes tagit del av pekar på att kommande AirPods får nya sensorer för att mäta puls och blodsyre direkt i örat.

Nu finns Catalina 10.15.5 ute och kommer med förbättrad koll på batterihälsa i din MacBook.

Om du har ett Plex Pass och massa serier på din Plex-server så kan du nu hoppa över introt i början av serien med ett klick på fjärren.

Apple har stängt dörrarna till sina fysiska butiker i Sverige under en viss tid men nu är de redo att öppna igen - med vissa krav på oss besökare.

Fler butiker går över till självscanning och nu kommer ännu en lösning för detta. Easyshop gör så att du kan scanna och betala direkt i mobilen.

Har du suttit och försökt hjälpa någon med deras dator över telefon så vet du hur frustrerande det kan bli ibland när personen inte alls förstår vad man säger.