Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

En vecka med Galaxy S10 – nu börjar det

Under en vecka går 99:s redaktör Jakob Nilsson helt in i Samsungs mobila ekosystem, och byter sin nuvarande telefon mot nya Galaxy S10. Följ med!

Under hela nästa vecka kommer jag stänga av min nuvarande telefon, för att helt och hållet ge mig in i Samsungs ekosystem med den nya telefonen Galaxy S10 i centrum. Jag kommer att rapportera om mina upplevelser av systemet, och beskriva både friktion och glada överraskningar av att byta mobilplattform.

Första delen kommer att publiceras på måndag, och därefter blir det en ny del varje dag fram till fredag. Då sammanfattas mina upplevelser och jag tar farväl av min tillfälliga livskamrat. Jag har inte använt någon Samsung-mobil på flera år, och det ska bli riktigt spännande att se hur det fungerar och känns nuförtiden.

I samarbete med Samsung

Artikelserien är en del av ett betalt samarbete med Samsung. Telefonen och tillbehören har vi fått låna, och jag har fått tips på särskilda funktioner och finesser att prova under veckan. Däremot har Samsung ingen kontroll över innehållet i artiklarna, utan de görs av mig oberoende.

Det här är också en mer upplevelsebaserad resa än vårt vanliga test av Galaxy S10, som du kan läsa här. Jag kommer att beskriva svårigheter och fördelar utifrån mina egna tidigare erfarenheter som mångårig Iphone-användare och jag tror det kommer finnas utrymme för både ris och ros. Det finns en del funktioner hos Samsungs system som jag längtar efter att prova på, och en del orosmoment över saker jag kommer sakna.

Syftet är att undersöka hur enkelt eller svårt det är att byta mobilplattform nuförtiden, och fördjupa mig i hur det är att bo i en Samsung-telefon under en vecka. Artikelserien är helt enkelt lika delar test, följetong och videodagbok som förhoppningsvis ska ge en personlig men heltäckande bild av hur det är att använda Samsungs nya flaggskepp.

Nu börjar min vecka med Galaxy S10. Hoppas ni följer med på resan, och ger mig feedback här i kommentarsfältet samt tips och förslag på saker jag ska undersöka!

Advertisement
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
86 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.