Böjbart glas och Tim Apple

Veckans podd handlar en hel del om Samsung Galaxy S10 Plus som Andreas testat och nu lämnar över till Jakob, men det finns också utrymme för snack om Tim Apple och framtidens produkter från samma företag. Missa inte!

Torsdagar är heliga dagar på redaktionen då vi spelar in veckans avsnitt av 99podden. Den här veckan är Andreas, Ida och Jakob på plats i studion för att snacka böjbart glas från Corning, snygga bakgrundsbilder till Galaxy S10, popup-kamera i Oneplus 7 och om Tim Apple som lovar fantastiska prylar från företaget framöver.

Det blir också mycket snack om Galaxy S10 Plus som Andreas precis testat färdigt. Nu lämnar han över till Jakob som ska prova på livet som Samsung-användare för en vecka med daglig videodagbok och allt det medför.

Trevlig helg!

Avsnitt: Böjbart glas och Tim Apple

Längd 53:33, filstorlek 49,15 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
6 svar

Det har länge ryktats om att Apple planerar att lansera AirPods 3 med en helt ny design men i Kina finns de redan.

AirTag ser ut att sälja som smör då leveransdatumen bara flyttas fram hela tiden och nu har en person hittat en hemlig utvecklarmeny.

Ännu en ny vecka och ännu en ny torsdag - vilket betyder ett nytt avsnitt av Macradion. Veckans avsnitt innehåller allt från teknikstrul till tankar om nya Apple TV.

AirTags har varit på tapeten länge och många var säker på att de skulle ha släppts förra året. Nu visar sig att även förpackningarna skvallrar för just detta.

Appar är något som inte är speciellt dyrt men nu kommer det bli lite billigare att shoppa loss i App Store för oss i Sverige.

Flera hundra fans av både Fortnite och Apple lyckades störa första dagen i rättegången med hjälp av ett telefonnummer.