Sonos One uppdateras under ytan

Den lilla högtalaren Sonos One får en diskret uppdatering, med mer minne och uppdaterad processor. Däremot inga nya funktioner.

Grundbulten i Sonos utbud av smarta sammankopplade högtalare är Sonos One, som kostar lite över 2 000 kronor. Nu har Sonos gjort en diskret uppdatering av högtalaren, men den som längtar efter coola nya funktioner lär bli besviken.

Sonos One generation 2 får enligt Sonos en uppdaterad processor och mer minne, samt Blueooth LE (Low Energy). Sonos-högtalaren använder inte Bluetooth för att strömma musik, utan när Sonos One konfigureras mot en mobiltelefon. Förutom lite ny hårdvara är det alltså inget som skiljer den nya generationen från den förra, och frågan är om någon kommer märka en konkret skillnad mellan de båda.

Det är förstås möjligt att generation 2 av Sonos One kan få ny funktionalitet framöver genom uppdateringar av mjukvaran, som inte den äldre modellen får ta del av. Tills vidare väntar vi också fortfarande på stöd för Google Assistent i Sonos högtalare, något som utlovats.

Läs mer:

Vi har nog alla råkat betala ett par månader extra för någon digital tjänst som vi inte använder, men i iOS 13 blir det lite lättare att slippa det.

Klassiska Tetris-varianten Dr Mario från Nintendo släpps den 10 juli.

För ungefär 14 år sedan gick Steve Jobs upp på scenen och höll ett rörande tal inför alla avgångsstudenter på Stanford och nu har Tim Cook stått på samma scen och talat.

Höstens iPhone-modeller ser inte ut att få stöd för 5G och nu har den erfarne analytikern Ming-Chi Kuo varit i farten igen.

Något som är väldigt trevligt på iPad är att kunna gå ur Netflix och fortsatt ha en liten ruta där videon spelas medans man gör något annat.

Vad passar inte bättre dessa gråa och regniga dagar än att titta på varenda reklamfilm för iPhone som har gjorts?

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE