Kolla in Lego Fold – vikbart nöje som inte får slut på batteri

Också Lego har ett erbjudande till dig som letar efter något vikbart. Med en tweet visar de upp Lego Fold med glimten i ögat åt Samsungs håll.

Just nu är något av det hetaste inom mobilvärlden vikbara skärmar. Danska Lego vill också vara med och leka och visar upp Lego Fold – ett vikbart nöje som inte får slut på batteri.

Lego Fold är ett nytt namn på ett befintligt Lego-set som heter "Pop-up Book" som kostar betydligt mindre än vad du får lägga ut för en Samsung Galaxy Fold – rimliga 749 kronor enligt Legos webbplats.

Lego passar på att retas lite med Samsung och säger att Lego Fold mäter 5 tum hopvikt och 11 tum utvikt, något större än Galaxy Fold som mäter 4,6 tum respektive 7,3 tum. När det gäller batteritiden vinner också Lego Fold – uppenbarligen.

Nu är frågan, väljer du aluminium och Android 9 eller ABS-plast och valmöjligheterna med legobitar? Vem vinner Galaxy Fold eller Lego Fold? Diskutera i kommentarstråden.

Läs mer

Samsung Galaxy Fold är officiell
Huawei visar 5G-telefon med vikbar skärm

Kommentarer
3 svar

Tim Cook gick igår ut med en tweet och berättade vad det gör för att hjälpa till under epidemin av Convid-19.

Tim Cook verkar vara på shoppingtur i techbranchens galleria.

Uppköpet av AI-företaget Voysis skvallrar om att Apple satsar på att förbättra Siri.

Något som har funnits till Android-telefoner sedan urminnes tider är widgets på hemskärmen och nu ser det ut att komma till iOS och iPadOS.

Abonnemang för 0 kronor månaden? Ja det är galna tider!

Videosamtalsjätten Skype gör det enklare att hålla kontakten med nära och kära och kollegor.