Kolla in Lego Fold – vikbart nöje som inte får slut på batteri

Också Lego har ett erbjudande till dig som letar efter något vikbart. Med en tweet visar de upp Lego Fold med glimten i ögat åt Samsungs håll.

Just nu är något av det hetaste inom mobilvärlden vikbara skärmar. Danska Lego vill också vara med och leka och visar upp Lego Fold – ett vikbart nöje som inte får slut på batteri.

Lego Fold är ett nytt namn på ett befintligt Lego-set som heter "Pop-up Book" som kostar betydligt mindre än vad du får lägga ut för en Samsung Galaxy Fold – rimliga 749 kronor enligt Legos webbplats.

Lego passar på att retas lite med Samsung och säger att Lego Fold mäter 5 tum hopvikt och 11 tum utvikt, något större än Galaxy Fold som mäter 4,6 tum respektive 7,3 tum. När det gäller batteritiden vinner också Lego Fold – uppenbarligen.

Nu är frågan, väljer du aluminium och Android 9 eller ABS-plast och valmöjligheterna med legobitar? Vem vinner Galaxy Fold eller Lego Fold? Diskutera i kommentarstråden.

Läs mer

Samsung Galaxy Fold är officiell
Huawei visar 5G-telefon med vikbar skärm

Kommentarer
3 svar

Apple passade på att i samband med att Google höll låda idag lansera ett par nya hörlurar som bjuder på en rad efterlängtade funktioner.

Den vanligtvis välinformerade Ming-Chi Kuo meddelar att iPhone SE 2 kommer dyka upp inom en snar framtid.

Har ni sett barnen dansa till en låt som spelas upp via mobilen och vill fånga det på film så har det varit omöjligt då musiken alltid stoppas när videoinspelning startar, men nu är det ändring på det.

En av funktionerna i macOS Catalina är att utvecklare nu enklare kan porta sina iPad-appar till Catalina och nu är Twitter här.

Det finns en sak som har legat högt upp på vår önskelista väldigt länge och nu har Apple äntligen lyssnat.

Apples egna streamingtjänst börjar närma sig med stormsteg och den 1 november är det dags. Idag släppte Apple en ny trailer för deras kommande TV-serie "Truth Be Told".