Xiaomi Mi 9 kan nu förbokas i Sverige

Xiaomi Mi 9 ser ut att bli en av de mer intressanta lurarna under våren, med prestanda i toppklass men ett riktigt attraktivt pris. Nu går telefonen att förboka i Sverige.

Xiaomis nya flaggskepp Mi 9 hamnade kanske lite i skymundan bredvid alla vikbara mobiler under MWC, men var ändå något av en sensation på mässan. Vad som utlovas är nämligen funktioner och prestanda av toppklass men med en prislapp som börjar på 4 990 kronor inklusive moms.

Xiaomi Mi 9 kan nu förbokas, och förväntat leveransdatum är 21 mars. Telefonen går att köpa från Xiaomis egna nätbutik Mi Store, eller återförsäljare som Netonnet, Webbhallen, Mediamarkt, Dustin Home och Cdon.

Mi 9 finns att köpa med 64 eller 128 gigabyte lagringsutrymme, och i de tre färgerna Lavender Violet, Ocean Blue och Piano Black. På ren svenska alltså lila, blått eller svart.

Läs mer:

Kommentarer
8 svar

HomeKit-tillbehören får idag tillökning då Arlo har gått ut och meddelat att deras populära kamera Arlo Pro 3 får stöd för HomeKit.

En uppdaterad version av iPad Pro sägs redan vara i produktion och tros kunna släppas fri redan i mars.

Det mesta pekar på en ny budgetmodell av iPhone i mars, men vad mer för ess har apple i skjortärmen? Vi hoppas på AirTags, men rykten säger att vi får vänta lite till.

Apple Pay fortsätter bredda ut sig i Sverige och idag lanserades Apple Pay till Volvokortet.

Mac Pro är en dator som vi vanliga dödliga förmodligen aldrig kommer att äga på grund av dess prislapp, men hos många företag är den efterlängtad.

Apple talade idag om att de inte kommer nå sina mål uppsatta för första kvartalet i år och det beror huvudsakligen på coronavirusepidemin i Kina.