Motorola utlovar också vikbar mobil

Motorola vill inte vara sämre än någon annan, och utlovar en mobil med vikbar skärm inom kort. Vad det verkar viks den här produkten på höjden.

Både Samsung och Huawei slog på stora trumman inför och under MWC med varsin påkostad mobiltelefon med vikbar bildskärm. Till Engadget säger nu Lenovo-ägda Motorola att också de har en vikbar modell på gång.

Förra månaden kom rykten om att en ny version av den populära vikbara mobilen Motorola Razr var på gång, men nu med en vikbar bildskärm. Enligt Motorola-chefen Dan Dery har tillverkaren jobbat på vikbart under lång tid, och förfinat tekniken.

Vad det verkar är alltså som att Motorola satsar på en mobil som viks ihop på höjden, istället för att Samsung och Huawei som båda viks ut på bredden. Det skulle alltså kunna ses som en ny generations Motorola Razr, fast här är det skärmen som viks istället för två halvor av en telefon. När Motorolas produkt dyker upp är inte känt, men enligt Dery har företaget "inga planer på att komma senare än någon annan till marknaden".

Läs mer:

Källa: Engadget

Kommentarer
1 svar
Clean my mac!

Hur skärmen i iPhone X och iPhone XS skulle vara uppbyggd och vilka material som skulle användas var styrt av Apple men så ryktas det inte bli med höstens nya iPhone-modeller.

I den senaste iOS 13 betan som släpptes till utvecklare igår så kan datumet till höstens iPhone-event ha avslöjats.

Mophie har många järn i elden och har byggt upp en bred produktportfölj med många tillbehör till våra olika Apple-prylar. Nu har vi testat deras senaste Qi-laddare och powerbank.

Clean my mac!

Köp iPhone, rädda laxar.

Därför kommer ditt tredjepartsbatteri inte upp under batterihälsa - inte ens om det är Apple-original men bytt utanför systemet.

FAA, motsvarigheten till Luftfartsverket har valt att ge återkallade MacBook Pro-modeller flygförbud.

Clean my mac!