Motorola utlovar också vikbar mobil

Motorola vill inte vara sämre än någon annan, och utlovar en mobil med vikbar skärm inom kort. Vad det verkar viks den här produkten på höjden.

Både Samsung och Huawei slog på stora trumman inför och under MWC med varsin påkostad mobiltelefon med vikbar bildskärm. Till Engadget säger nu Lenovo-ägda Motorola att också de har en vikbar modell på gång.

Förra månaden kom rykten om att en ny version av den populära vikbara mobilen Motorola Razr var på gång, men nu med en vikbar bildskärm. Enligt Motorola-chefen Dan Dery har tillverkaren jobbat på vikbart under lång tid, och förfinat tekniken.

Vad det verkar är alltså som att Motorola satsar på en mobil som viks ihop på höjden, istället för att Samsung och Huawei som båda viks ut på bredden. Det skulle alltså kunna ses som en ny generations Motorola Razr, fast här är det skärmen som viks istället för två halvor av en telefon. När Motorolas produkt dyker upp är inte känt, men enligt Dery har företaget "inga planer på att komma senare än någon annan till marknaden".

Läs mer:

Källa: Engadget

Kommentarer
1 svar
Clean my mac!

En av de stora nyheterna i iPadOS som kommer nu i höst är att du kommer kunna spela spel på din iPad med en PlayStation 4 eller Xbox One kontroll.

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Spelutvecklaren Thatgamecompany har nu släppt sitt spel Sky: Children of the Light som först visades upp till Apple TV 2017.

Clean my mac!

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Apple uppmärksammade idag internationella emojidagen genom att ge oss en förhandstitt på en del av alla nya emojis som kommer att lanseras i höst.

Året var 2015 och Apple lanserade Split View till iPad där användare kunde placera två olika appar bredvid varandra - nu ett par år senare går detta att göra även med Spotify.

Clean my mac!