Motorola utlovar också vikbar mobil

Motorola vill inte vara sämre än någon annan, och utlovar en mobil med vikbar skärm inom kort. Vad det verkar viks den här produkten på höjden.

Både Samsung och Huawei slog på stora trumman inför och under MWC med varsin påkostad mobiltelefon med vikbar bildskärm. Till Engadget säger nu Lenovo-ägda Motorola att också de har en vikbar modell på gång.

Förra månaden kom rykten om att en ny version av den populära vikbara mobilen Motorola Razr var på gång, men nu med en vikbar bildskärm. Enligt Motorola-chefen Dan Dery har tillverkaren jobbat på vikbart under lång tid, och förfinat tekniken.

Vad det verkar är alltså som att Motorola satsar på en mobil som viks ihop på höjden, istället för att Samsung och Huawei som båda viks ut på bredden. Det skulle alltså kunna ses som en ny generations Motorola Razr, fast här är det skärmen som viks istället för två halvor av en telefon. När Motorolas produkt dyker upp är inte känt, men enligt Dery har företaget "inga planer på att komma senare än någon annan till marknaden".

Läs mer:

Källa: Engadget

Kommentarer
1 svar

Tim Cook gick igår ut med en tweet och berättade vad det gör för att hjälpa till under epidemin av Convid-19.

Tim Cook verkar vara på shoppingtur i techbranchens galleria.

Uppköpet av AI-företaget Voysis skvallrar om att Apple satsar på att förbättra Siri.

Något som har funnits till Android-telefoner sedan urminnes tider är widgets på hemskärmen och nu ser det ut att komma till iOS och iPadOS.

Abonnemang för 0 kronor månaden? Ja det är galna tider!

Videosamtalsjätten Skype gör det enklare att hålla kontakten med nära och kära och kollegor.