Bugg bakom Apple Music i Google Home-appen

Nej, Apple Music är inte på gång till Google Home, inställningen dök upp i appen på grund av en bugg, meddelar sökjätten.

Läs också: Apple Music ser ut att komma till Google Home För någon dag sedan dök det upp en inställning i Google Home-appen som gjorde att det såg ut som att stöd för musiktjänsten Apple Music var på gång. Google grusade snart allt hopp när de meddelade att det här berodde på en bugg och att de inte har några nya planer för Google Home att berätta om nu.

Apparna för Google Home och Google Assistant delar vissa inställningar för musiktjänster och en bugg öppnade upp Apple Music lite bredare än tänkt. Apples musiktjänst fungerar nämligen att använda tillsammans med Googles röstassistent i mobilen.

I december släpptes stöd för Apple Music för Amazons Echo-högtalare, men tyvärr verkar stödet än så länge begränsat till ett fåtal länder trots att både Echo och musiktjänsten finns i många fler.

Buggen i Google Home-appen tycks vara fixat då vi inte längre kan se Apple Music som ett alternativ i listan över musiktjänster som stöds. Det är förstås fortfarande möjligt att stödet blir verklighet i framtiden, men tills vidare fungerar Apple Music med IOS, Android, Apple Watch, Apple TV, Homepod, Amazon Echo och Sonos.

Källa: Bloomberg

Kommentarer
12 svar

Att varenda människa går runt med en kamera i fickan är lika vanligt som att sätta på sig underkläder på morgonen, men hur många har en kamera runt handleden?

För ett par veckor sedan gick det rykten att Apple var intresserade att köpa bolaget Drive.ai och nu visar det sig att ryktena stämde.

Mophie som är kända för sina powerbanks har nu lanserat en helt ny produkt som bolaget kallar Powerstation Hub.

Viaplay erbjuder allt från live-streamade kanaler, sport, serier och filmer men något som har saknats länge är profiler.

Det värsta med att älska att testa nya betor av Apples operativsystem iOS är att BankID ofta inte fungerar vilket ställer till en hel del.

watchOS 6 bjuder på en rad förbättringar och gör Apple Watch betydligt mer självständig än tidigare.

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE