Apples fototävling avgjord – se de vinnande Iphone-bilderna här

Apple utlyste i januari en fotoutmaning till Iphone-fotografer under namnet "Shot on Iphone" och nu är de vinnande bidragen utsedda.

Tidigare i år utlyste Apple en fotoutmaning som en del av sin kampanj "Shot on Iphone". Efter att tävlingen fått kritik för att det inte skulle utgå någon ersättning till de vinnande fotograferna ändrade Apple sig och tävlingen har fortsatt. Nu har en jury utsett de vinnande bilderna.

De tio bästa av alla inskickade bidrag är nu utvalda och kommer att visas på reklamskyltar i utvalda städer, i Apple Store-butiker och på nätet. Bilderna är tagna med flera olika telefonmodeller, från Iphone XS Max till Iphone 7.

Vinnarna kommer från länder som Singapore, Tyskland, Vitryssland, Israel och USA så spridningen på tävlingens deltagare var stor. Bilderna föreställer allt från färgglada stadsmiljöer, nyfikna djur, kreativa speglingar och skönheten i det vardagliga.

Klicka in på Apples sida via länken här precis under för att se alla bidragen.

Källa: Apple

Läs mer

Apple lovar pengar till fotografer efter kritik
Apple vill ha dina bästa Iphone-bilder

Kommentarer
12 svar

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.

Mark Gurman tror att Apple kommer att erbjuda Face ID i alla de billigare alternativen inom några års tid.

Det verkar som att Apple är på gång att uppdatera deras skärm Pro Display XDR och den kanske får samma chip som iPhone 11.