99podden

Vi snackar Samsung Unpacked

Också podden den här veckan handlar om Samsung Unpacked. Ida och Andreas pratar om eventet, vad som lanserades och hur de hade det på respektive håll.

En mycket hektiskt 99-vecka är till ända. Redaktionen bjöd in till mingelkväll, livesände och hela faderullan som ni förhoppningsvis inte har missat. Podden den här veckan handlar om Samsung Unpacked, produkterna som lanserades och hur Ida och Andreas hade det på sina respektive håll. Ida var på eventet i Stockholm och Andreas åkte med Samsung till London.

Vår livesändning kan du se igen här:

Avsnitt: Vi snackar Samsung Unpacked

Längd 37:32, filstorlek 34,48 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
7 svar

Att varenda människa går runt med en kamera i fickan är lika vanligt som att sätta på sig underkläder på morgonen, men hur många har en kamera runt handleden?

För ett par veckor sedan gick det rykten att Apple var intresserade att köpa bolaget Drive.ai och nu visar det sig att ryktena stämde.

Mophie som är kända för sina powerbanks har nu lanserat en helt ny produkt som bolaget kallar Powerstation Hub.

Viaplay erbjuder allt från live-streamade kanaler, sport, serier och filmer men något som har saknats länge är profiler.

Det värsta med att älska att testa nya betor av Apples operativsystem iOS är att BankID ofta inte fungerar vilket ställer till en hel del.

watchOS 6 bjuder på en rad förbättringar och gör Apple Watch betydligt mer självständig än tidigare.

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE