99podden

Vi snackar Samsung Unpacked

Också podden den här veckan handlar om Samsung Unpacked. Ida och Andreas pratar om eventet, vad som lanserades och hur de hade det på respektive håll.

En mycket hektiskt 99-vecka är till ända. Redaktionen bjöd in till mingelkväll, livesände och hela faderullan som ni förhoppningsvis inte har missat. Podden den här veckan handlar om Samsung Unpacked, produkterna som lanserades och hur Ida och Andreas hade det på sina respektive håll. Ida var på eventet i Stockholm och Andreas åkte med Samsung till London.

Vår livesändning kan du se igen här:

Avsnitt: Vi snackar Samsung Unpacked

Längd 37:32, filstorlek 34,48 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
7 svar

Det har länge ryktats om att Apple planerar att lansera AirPods 3 med en helt ny design men i Kina finns de redan.

AirTag ser ut att sälja som smör då leveransdatumen bara flyttas fram hela tiden och nu har en person hittat en hemlig utvecklarmeny.

Ännu en ny vecka och ännu en ny torsdag - vilket betyder ett nytt avsnitt av Macradion. Veckans avsnitt innehåller allt från teknikstrul till tankar om nya Apple TV.

AirTags har varit på tapeten länge och många var säker på att de skulle ha släppts förra året. Nu visar sig att även förpackningarna skvallrar för just detta.

Appar är något som inte är speciellt dyrt men nu kommer det bli lite billigare att shoppa loss i App Store för oss i Sverige.

Flera hundra fans av både Fortnite och Apple lyckades störa första dagen i rättegången med hjälp av ett telefonnummer.