Pressbilder på Nokia 9 Pureview läcker ut

Inför nästas veckas förväntade presentation bistår en Twitter-läcka med pressbilder på Nokias kommande flaggskeppstelefon.

Mobile World Congress av 2019 års snitt går av stapeln nästa vecka, och där väntas Nokia presentera den nya flaggskeppstelefonen Nokia 9 Pureview. Bilder på telefonen som läckt tidigare har visat en intressant uppsättning kameror som är hela fem till antalet, och detta bekräftas även i denna läcka.

Det är Ishan Agarwal på Twitter som lagt upp vad som ska vara pressbilder på Nokia 9 Pureview. I bilderna syns mycket riktigt de fem kamerorna, en så kallad pentakamera, plus blixt och en annan okänd sensor.

Utöver detta ser vi också ett fingeravtryck på skärmen i pressbilderna, vilket antyder att även Nokia kommer integrera detta i skärmen. Om de väljer en optisk lösning likt Huawei och Oneplus eller en ljudbaserad lösning likt Samsung återstår att se.

Systemkretsen som används sägs vara Qualcomm Snapdragon 848, en förfinad version av fjolårets toppkrets Snapdragon 845, vilket innebär att Nokia inte satsar på årets nya superkrets Snapdragon 855. Med tanke på att Snapdragon 845 inte var slö på något sätt lär prestanda inte bli ett problem med Nokia 9 Pureview.

Andreas och Jakob åker till Barcelona nu i helgen och kommer spana in vad Nokia bjuder på i sin monter, och kan förhoppningsvis då dela med sig av intryck från Nokia 9 Pureview.

Källa: Ishan Agarwal på Twitter

Kommentarer
10 svar

Mophie har släppt en batteriladdare som är helt dedikerad till Apples enheter och med denna i packningen på nästa tältresa kan du ladda allt.

Våren börjar titta fram och trots att tekniksläppen har varit få hittills under 2021 så har vi hunnit med en hel del.

Om du är nyfiken på att pröva om gräset är grönare på andra sidan så erbjuder Samsung nu ett sätt att pröva Android i din iPhone.

Dummy-enheter kan vara en indikation på vad vi kommer att få se från Apple och om detta stämmer verkar det som att iPad Mini endast får en intern uppdatering.

Då var det äntligen torsdag och idag har gänget drabbats av förkylningar och är inte i sitt piggaste utförande.

Flera rykten har pekat mot att Apple kan släppa årets iPad Pro i mitten av april och eventuellt kan detta betyda nästa tisdag.