Galaxy S10 läcker ut i norsk tv

Samsung skrattar nog inte åt denna senaste Norge-historian. Flaggskeppet Galaxy S10 ska lanseras imorgon, men norsk tv visade reklamfilmen redan nu.

Samsung har inte haft något vidare flyt med att hålla saker och ting hemliga inför lanseringen av det nya flaggskeppet Galaxy S10 imorgon. Läckorna har avlöst varandra de senaste veckorna, men frågan är om inte norska TV 2 nu levererar den sista spiken i kistan. Tv-kanalen råkade nämligen av misstag sända Samsungs nya reklamfilm för Galaxy S10.

Norske tv-tittaren Endre Loeset var snabb med fjärrkontrollen och lyckades spela in reklamfilmen, som bekräftar en hel del av det vi redan trott oss veta om den kommande mobilen. Bland annat får vi lära oss att telefonen har en ultrasonisk fingeravtrycksläsare under skärmen, en uppsättning med tre kameror på baksidan och stöd för utgående trådlös laddning. Det sistnämnda kan till exempel användas för att ladda upp hörlurarna Galaxy Buds, som också skymtar förbi i reklamfilmen.

Reklamfilmen upplyser oss också om att förhandsbeställningar av nya Galaxy S10 börjar omedelbart, och att ett par Galaxy Buds ingår för de som förbeställer fram till 7 mars. Det åtminstone i Norge, men det är väl ingen alltför vild gissning att detta kommer gälla även i Sverige.

Till den norska webbplatsen Tek.no vill norska Samsung inte kommentera sändningen. Även om morgondagens Unpacked-event nu fått sin stora telefon avslöjad med besked återstår flera andra saker som kan komma att visas upp; till exempel en vikbar telefon som kan kallas Samsung Fold och en superlyxig jubileumsutgåva av Galaxy S10 som går under namnet Beyond X.

Därtill finns möjlighet att träffa både Samsung och ett gäng glada Geeks-redaktörer imorgon kväll under vårt mingel-event i Stockholm. Vi ses där!

Läs mer:

Källa: Tek.no | The Verge

Kommentarer
8 svar
Clean my mac!

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Spelutvecklaren Thatgamecompany har nu släppt sitt spel Sky: Children of the Light som först visades upp till Apple TV 2017.

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Clean my mac!

Apple uppmärksammade idag internationella emojidagen genom att ge oss en förhandstitt på en del av alla nya emojis som kommer att lanseras i höst.

Året var 2015 och Apple lanserade Split View till iPad där användare kunde placera två olika appar bredvid varandra - nu ett par år senare går detta att göra även med Spotify.

Idag släppte Apple en ny beta till utvecklare och det är beta nummer fyra till iOS 13. I uppdateringen bjuds det på en rad förbättringar till funktionen 3D Touch.

Clean my mac!