Airpods i svart redo att säljas

Apples uppdaterade version av Airpods kommer att finnas i svart, och massproduceras redan för lansering inom kort enligt källor i Asien.

Den senaste vändan rykten om Apples framgångsrika trådlösa hörlurar Airpods gör gällande att en uppdaterad version nu står inför dörren. Enligt Economic Daily News har kontraktstillverkaren Inventec redan börjat massproducera den nya versionen, som kommer att börja säljas under våren.

Förutom att det nya fodralet får stöd för trådlös laddning ska Airpods också få en ny ytbehandling som gör lurarna mindre hala. Dessutom kommer Airpods nu att kunna köpas i färgen svart. Enligt rapporten kommer de uppdaterade lurarna att kosta lika mycket som dagens modell.

Om den här rapporten stämmer är alltså andra generationens Airpods redo att börja skickas ut till butiker, men än så länge vet vi inte när produkten dyker upp. Apple sägs hålla ett event 25 mars, men det ska enligt uppgift bara handla om tjänster. En möjlighet är såklart också att lurarna inte lanseras i samband med ett event utan bara tillsammans med ett pressmeddelande.

Även den kraftigt försenade laddningsstationen Airpower ska enligt rapporten ha börjat massproduceras, och bör därför också kunna lanseras samtidigt som de nya Airpods.

Läs mer:

Källa: Macrumors | Economic Daily News

Kommentarer
23 svar

Vi har alla ställt oss frågan "vad är det här för låt?", den frågan har Shazam fått 50 miljarder gånger.

Äntligen torsdag igen och ett nytt avsnitt av allas favoritpodd Macradion finns nu att avnjutas i valfri poddspelare.

Ett förslag ligger nu på bordet hos kongressen där utgången kan betyda slutet för förinstallerade appar på våra smartphones.

Den ZAGG-ägda skärmskyddtillverkaren InvisibleShield lanserar nu ett skärmskydd som känns som papper mot Apple Pencil-toppen.

Under WWDC presenterade äntligen Apple möjligheten för tredjepartstillverkare att implementera Siri i deras produkter men redan nu klagar Sonos på den efterlängtade funktionen.

Tycker du inte om att ha teknik framme men kanske ändå vill ha högtalare i hemmet så kan IKEA och Sonos ha lösningen.