Airpods i svart redo att säljas

Apples uppdaterade version av Airpods kommer att finnas i svart, och massproduceras redan för lansering inom kort enligt källor i Asien.

Den senaste vändan rykten om Apples framgångsrika trådlösa hörlurar Airpods gör gällande att en uppdaterad version nu står inför dörren. Enligt Economic Daily News har kontraktstillverkaren Inventec redan börjat massproducera den nya versionen, som kommer att börja säljas under våren.

Förutom att det nya fodralet får stöd för trådlös laddning ska Airpods också få en ny ytbehandling som gör lurarna mindre hala. Dessutom kommer Airpods nu att kunna köpas i färgen svart. Enligt rapporten kommer de uppdaterade lurarna att kosta lika mycket som dagens modell.

Om den här rapporten stämmer är alltså andra generationens Airpods redo att börja skickas ut till butiker, men än så länge vet vi inte när produkten dyker upp. Apple sägs hålla ett event 25 mars, men det ska enligt uppgift bara handla om tjänster. En möjlighet är såklart också att lurarna inte lanseras i samband med ett event utan bara tillsammans med ett pressmeddelande.

Även den kraftigt försenade laddningsstationen Airpower ska enligt rapporten ha börjat massproduceras, och bör därför också kunna lanseras samtidigt som de nya Airpods.

Läs mer:

Källa: Macrumors | Economic Daily News

Kommentarer
23 svar

Tim Cook gick igår ut med en tweet och berättade vad det gör för att hjälpa till under epidemin av Convid-19.

Tim Cook verkar vara på shoppingtur i techbranchens galleria.

Uppköpet av AI-företaget Voysis skvallrar om att Apple satsar på att förbättra Siri.

Något som har funnits till Android-telefoner sedan urminnes tider är widgets på hemskärmen och nu ser det ut att komma till iOS och iPadOS.

Abonnemang för 0 kronor månaden? Ja det är galna tider!

Videosamtalsjätten Skype gör det enklare att hålla kontakten med nära och kära och kollegor.