Airpods i svart redo att säljas

Apples uppdaterade version av Airpods kommer att finnas i svart, och massproduceras redan för lansering inom kort enligt källor i Asien.

Den senaste vändan rykten om Apples framgångsrika trådlösa hörlurar Airpods gör gällande att en uppdaterad version nu står inför dörren. Enligt Economic Daily News har kontraktstillverkaren Inventec redan börjat massproducera den nya versionen, som kommer att börja säljas under våren.

Förutom att det nya fodralet får stöd för trådlös laddning ska Airpods också få en ny ytbehandling som gör lurarna mindre hala. Dessutom kommer Airpods nu att kunna köpas i färgen svart. Enligt rapporten kommer de uppdaterade lurarna att kosta lika mycket som dagens modell.

Om den här rapporten stämmer är alltså andra generationens Airpods redo att börja skickas ut till butiker, men än så länge vet vi inte när produkten dyker upp. Apple sägs hålla ett event 25 mars, men det ska enligt uppgift bara handla om tjänster. En möjlighet är såklart också att lurarna inte lanseras i samband med ett event utan bara tillsammans med ett pressmeddelande.

Även den kraftigt försenade laddningsstationen Airpower ska enligt rapporten ha börjat massproduceras, och bör därför också kunna lanseras samtidigt som de nya Airpods.

Läs mer:

Källa: Macrumors | Economic Daily News

Kommentarer
23 svar

Denna vecka riktar vi fokus på Apples mjukvara och drömmer om vad iOS 14 och iPadOS 14 kan tänkas innehålla.

Apple släppte idag en ny betaversion av iOS till utvecklare och i den ligger lite spår om en trevlig funktion som gör att vi blir mindre beroende av en dator om våra enheter skulle strula.

Idag höll Apple bolagsstämma där de pratade om Corona-viruset, miljön och det kommande iPadOS.

RTRO Camera är appen för dig som vill dela lite mer retro-feeling i dina sociala medie-kretsar.

Väntan är äntligen över för alla som har en Smart Indoor Camera från Netatmo för idag lanserar de HomeKit Secure Video.

Hur många gånger har man inte suttit och scrollat genom Netflix tiden motsvarande en mastodontfilm bara för att hitta det man vill se? Nu gör Netflix det enklare genom att införa en Topp tio-lista för landet du befinner dig i.