Vi rivstartar våren

Veckans avsnitt handlar om alla event som börjar fylla upp redaktionskalenderns första halvår. Bland andra Samsung, mässan MWC och Apple har nyheter på gång att dela med världen.

Vår kollega Andreas ligger hemma och kryar på sig, men Ida och Jakob intar studion som vanligt för att prata om det som bubblar i teknikvärlden och här på redaktionen.

  • Nästa vecka är det dags för Samsung Unpacked, det finns fortfarande en chans att komma och hänga med oss i Stockholm. Läs mer här.

  • Kort där efter åker Andreas och Jakob till Barcelona för mobilmässan MWC 2019 där vi lär få höra ett och annat om vikbara skärmar och 5G.

  • I slutet av mars presenterar Apple kanske äntligen sin strömmande tjänst för filmer och serier. Läs Jakobs sammanställning om vad vi kan tänkas få se för utbud här.

I mars kommer också troligen de första betaversionerna av Android Q. I maj väntar både Google I/O och Microsoft Build innan WWDC inleder månaden juni.

Trevlig helg och tack till er som lyssnar!

Avsnitt: Vi rivstartar våren

Längd 48:39, filstorlek 44,66 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
7 svar

Det har länge ryktats om att Apple planerar att lansera AirPods 3 med en helt ny design men i Kina finns de redan.

AirTag ser ut att sälja som smör då leveransdatumen bara flyttas fram hela tiden och nu har en person hittat en hemlig utvecklarmeny.

Ännu en ny vecka och ännu en ny torsdag - vilket betyder ett nytt avsnitt av Macradion. Veckans avsnitt innehåller allt från teknikstrul till tankar om nya Apple TV.

AirTags har varit på tapeten länge och många var säker på att de skulle ha släppts förra året. Nu visar sig att även förpackningarna skvallrar för just detta.

Appar är något som inte är speciellt dyrt men nu kommer det bli lite billigare att shoppa loss i App Store för oss i Sverige.

Flera hundra fans av både Fortnite och Apple lyckades störa första dagen i rättegången med hjälp av ett telefonnummer.