WWDC 2019 går av stapeln 3–7 juni

Information avslöjar att årets upplaga av Apples utvecklarkonferens WWDC inleds 3 juni, och även denna gång hålls den i San Jose.

Både Google och Microsoft har nyligen avslöjat datumen för sina respektive utvecklarkonferenser den här våren. Apple har ännu inte gjort det, men genom lite grävande har Macrumors listat ut att årets upplaga av WWDC pågår mellan 3 och 7 juni.

Platsen blir återigen San Jose, och informationen hittades i kalendern för stadens kulturevenemang, där Apple har bokat in festivalen WWDC Bash den 6 juni under sitt eget namn. Genom att lägga ihop detta tillsammans med när konferenscentret McEnery Convention Centre är bokat för andra event blir endast en vecka möjlig.

Förra året presenterade Apple själva datumen och började sälja biljetter i mars, så det är troligt att vi får officiell bekräftelse först om några veckor. Men skriv in datumen i kalendern redan nu och börja fila på era önskelistor i mjukvaruväg från Apple.

Läs mer:

Källa: Macrumors

Kommentarer
1 svar
Clean my mac!

Via YouTube-giganten Marques Brownlee får vi reda på hur nästa iPhone kommer att se ut. Eller snarare så får vi reda på att det vi tidigare sett varit sant.

Creative fortsätter lansera prisvärda högtalare och deras senaste tillskott kan du utan problem ta med dig till stranden eller ta ett dopp med i poolen.

Airmail är ett trevligt alternativ till Apples mailklient som många idag istället använder men upprörda kunder världen över börjar nu radera appen.

Clean my mac!

Har du gått och väntat på att kunna klicka hem ett par Powerbeats Pro från det Apple-ägda Beats då har vi nu goda nyheter.

I veckans avsnitt så vill Peter berätta om sin nyfunna kärlek till en så kallad smart golvfläkt från folkrepubliken Kina, Thor ställer sig som vanligt allt annat än positiv till Peters nymodigheter.

När allt hopp och kanske all lust försvunnit så kom till slut Aqaras hub till Sverige. NetonNet ska nu ha fått in den medan flera andra butiker fortfarande säger vänta på ett leverans datum för huben med EUkontakt.

Clean my mac!