Google avslöjar specifikationer för Nokia 9 Pureview

Nokia förväntas presentera Nokia 9 Pureview – en mobil med hela fem kameror på baksidan – under MWC i Barcelona, men redan nu vet vi lite mer då en del specifikationer har läckt ut via Googles webbplats.

I slutet av nästa vecka skickar vi Jakob och Andreas till Barcelona för mobilbranschens gigantiska mässa MWC. En av nyheterna vi högst troligen kommer att få se därifrån kommer från Nokia. Vi pratar förstås om telefonen med hela fem kameror på baksidan, Nokia 9 Pureview. Företaget ska ha ett event den 24 februari som de kallar för #Getsmart.

Via Googles webbplats har vi redan nu fått några av enhetens specifikationer. Sedan innan har vi sett bilder på baksidan med de fem kamerorna, som sägs bestå av två 16 megapixel-kameror, en med 8 megapixel och en med 5 megapixel. Några detaljer om den femte kameran har inte letat sig ut än.

Skärmen kommer att mäta 6 tum och telefonen kommer med Android 9. Andra specifikationer: Nokia 9 kommer med 4 gigabyte primärminne och 128 gigabyte lagring samt en NFC-läsare och en fingeravtrycksläsare. HMD Global kommer troligen att erbjuda också andra versioner av telefonen med mer primärminne och lagring.

Källa: Nokiamob

Läs mer

Nedräkning till MWC 2019
Läckt video visar fem kameror på Nokia 9

Kommentarer
6 svar
Clean my mac!

Att stå vid grillen en varm sommarkväll och grilla en fin bit kött och lite somriga primörer är svårslaget, men ibland förstörs allt när maten väl ska avnjutas då det har grillats för länge. Detta vill gänget på Meater råda bot på så de har lanserat en termometer som assisterar dig hela vägen fram till en perfekt köttbit

Via YouTube-giganten Marques Brownlee får vi reda på hur nästa iPhone kommer att se ut. Eller snarare så får vi reda på att det vi tidigare sett varit sant.

Creative fortsätter lansera prisvärda högtalare och deras senaste tillskott kan du utan problem ta med dig till stranden eller ta ett dopp med i poolen.

Clean my mac!

Airmail är ett trevligt alternativ till Apples mailklient som många idag istället använder men upprörda kunder världen över börjar nu radera appen.

Har du gått och väntat på att kunna klicka hem ett par Powerbeats Pro från det Apple-ägda Beats då har vi nu goda nyheter.

I veckans avsnitt så vill Peter berätta om sin nyfunna kärlek till en så kallad smart golvfläkt från folkrepubliken Kina, Thor ställer sig som vanligt allt annat än positiv till Peters nymodigheter.

Clean my mac!