Samsung lockar med sin vikbara telefon inför nästa veckas event

Nästa vecka kan du se Samsung Unpacked tillsammans med oss på 99. Och vilket event det ser ut att bli! I en ny reklamfilm visar Samsung upp något som för tankarna till deras vikbara telefon Galaxy F.

Reklamsnutten heter "The Future Unfolds" och handlar om nästa veckas event, Samsung Unpacked där vi mest troligt får se nya Samsung Galaxy S10-familjen – men kanske är det inte allt. Klippet avslöjar inte särskilt mycket, men texten åker runt vad som ser ut att vara en vikbara yta – en referens till Samsungs Galaxy F som vi bara fått se glimtar av hittills.

I november förra året visade Samsung upp en skärmteknik de kallar för Infinity Flex. De demonstrerade tekniken med en 7,3-tums flexibel skärm som kunde vikas på mitten. Enheten gick från att vara en platta till en mobil i storlek. Samsung sa att de behövt uppfinna nya material och tänka om helt kring skärmar för att få fram tekniken.

Tillsammans med Google arbetar Samsung på att utveckla en ny mjukvaruplattform med stöd för två gränssnitt, ett för när enheten är öppen och ett för när enheten är stängd.

Med den nya reklamfilmen i åtanke verkar det troligt att vi får veta mer om Galaxy F redan den 20 februari.

Se Samsung Unpacked tillsammans med oss

Det finns fortfarande möjlighet att komma och se på Samsung Unpacked tillsammans med 99 och våra kollegor på SweClockers och FZ nästa vecka. Vi bjuder in till ett event på Scandic Downtown Camper i Stockholm med start klockan 18:00. Vi kommer bjuda på dryck, plockmat och tilltugg och inleda kvällen med mingel och försnack. Sedan tittar vi tillsammans på Samsungs livesändning (från San Francisco) som drar igång klockan 20.

Det finns ett begränsat antal platser och om du kan och vill komma bör du hämta en biljett på Eventbrite.

Du kan läsa mer om eventet här.

Kvällen är en del av ett betalt samarbete mellan Geeks och Samsung, i regi av 99, FZ och SweClockers.

Kommentarer
33 svar
Clean my mac!

Att stå vid grillen en varm sommarkväll och grilla en fin bit kött och lite somriga primörer är svårslaget, men ibland förstörs allt när maten väl ska avnjutas då det har grillats för länge. Detta vill gänget på Meater råda bot på så de har lanserat en termometer som assisterar dig hela vägen fram till en perfekt köttbit

Via YouTube-giganten Marques Brownlee får vi reda på hur nästa iPhone kommer att se ut. Eller snarare så får vi reda på att det vi tidigare sett varit sant.

Creative fortsätter lansera prisvärda högtalare och deras senaste tillskott kan du utan problem ta med dig till stranden eller ta ett dopp med i poolen.

Clean my mac!

Airmail är ett trevligt alternativ till Apples mailklient som många idag istället använder men upprörda kunder världen över börjar nu radera appen.

Har du gått och väntat på att kunna klicka hem ett par Powerbeats Pro från det Apple-ägda Beats då har vi nu goda nyheter.

I veckans avsnitt så vill Peter berätta om sin nyfunna kärlek till en så kallad smart golvfläkt från folkrepubliken Kina, Thor ställer sig som vanligt allt annat än positiv till Peters nymodigheter.

Clean my mac!