Hörlurarna Galaxy Buds visas på bild

Bilden antyder också att de trådlösa hörlurarna kan laddas trådlöst på baksidan av Galaxy S10-telefonerna. Avtäckningen ska ske under Galaxy Unpacked.

Samsungs stora event Samsung Unpacked närmar sig med stormsteg, och vi badas i rykten om vad som ska visas runt telefonfamiljen Galaxy S10 och eventuellt den vikbara telefonen Galaxy F. Telefoner är dock inte det enda som kommer visas upp, och nu dyker de trådlösa hörlurarna Galaxy Buds upp i bildform.

Läs också: 99 och Samsung bjuder in till Galaxy Unpacked Det är den tyska tekniksidan Winfuture som publicerar bilden på Galaxy Buds, äkta trådlösa hörlurar som ser ut att bli nästa generations Icon X. Likt med klockan Galaxy Watch ser Samsung ut att samla alla sina mobila produkter runt Galaxy-varumärket.

Det vi kan se i bilden är ett par Galaxy Buds-hörlurar som vilar på baksidan av en Galaxy S10+, vilket antyder att hörlurarna kan laddas trådlöst från telefonen. Att trådlöst kunna ladda andra enheter är något vi senast såg hos Huawei Mate 20 Pro, och det känns inte helt osannolikt att även Samsung kommer erbjuda denna funktion. Det är dock oklart om detta endast gäller S10+ eller om det kommer fungera på samtliga modeller i S10-familjen.

Enligt uppdaterade uppgifter hos Winfuture ska prislappen för Galaxy Buds hamna på 149 euro, vilket bör innebära ett svenskt pris mellan 1 900 och 2 000 kronor. Den 20 februari vet vi mer helt enkelt!

Källa: Winfuture.de