Microsoft Build inleds 6 maj

Microsoft inleder sin årliga utvecklarkonferens 6 maj i år, och precis som förra året går det hela av stapeln i företagets hemstad Seattle.

Microsoft har tillkännagjort datumen för årets utvecklarkonferens Build, och det blir mellan 6 och 8 maj som bolaget samlar utvecklare och andra entusiaster i Seattle. Registrering för konferensen öppnar 27 februari.

Än så länge vet vi inte många detaljer om vilka eventuella produktlanseringar och nyheter vi kan förvänta oss, men en rimlig gissning är att det blir mycket fokus på systemet Windows 10 och Microsofts Surface-familj.

Någon mer som skulle bli glad att höra något mer om Microsofts uppföljare till AR-glasögonen Hololens?

Läs mer:

Clean my mac!

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Apple uppmärksammade idag internationella emojidagen genom att ge oss en förhandstitt på en del av alla nya emojis som kommer att lanseras i höst.

Året var 2015 och Apple lanserade Split View till iPad där användare kunde placera två olika appar bredvid varandra - nu ett par år senare går detta att göra även med Spotify.

Clean my mac!

Idag släppte Apple en ny beta till utvecklare och det är beta nummer fyra till iOS 13. I uppdateringen bjuds det på en rad förbättringar till funktionen 3D Touch.

Att stå vid grillen en varm sommarkväll och grilla en fin bit kött och lite somriga primörer är svårslaget, men ibland förstörs allt när maten väl ska avnjutas då det har grillats för länge. Detta vill gänget på Meater råda bot på så de har lanserat en termometer som assisterar dig hela vägen fram till en perfekt köttbit

Via YouTube-giganten Marques Brownlee får vi reda på hur nästa iPhone kommer att se ut. Eller snarare så får vi reda på att det vi tidigare sett varit sant.

Clean my mac!