Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Galaxy S10 får snabbare Wifi 6

Nya Samsung-telefonen Galaxy S10 kommer att få snabbare Wifi tack vare stöd för standarden Wifi 6, och dessutom en ny processor från Samsungs egen Exynos-serie. En replika av telefonen har även dykt upp på video.

Lanseringen av Samsungs nya monstertelefon Galaxy S10 kommer allt närmare, och i takt med detta blir allt mer information tillgänglig om tekniken och funktionalitet som luren kommer att rymma.

Bland annat ser det ut som att S10 blir en av de första telefonerna med stöd för den nya trådlösa nätverksstandarden Wifi 6, eller 802.11ax som den också kallas. Detta rapporterar Droid Life som grävt fram informationen från dokument inskickade till FCC, den amerikanska myndigheten för etermedier.

I korthet är Wifi 6 snabbare än dagens trådlösa Wifi-nätverk 802.11ac (Wifi 5). Men kanske ännu viktigare är att den nya standarden ska ge bättre prestanda på platser där många enheter trängs på nätverket. Wifi 6 ska också vara snällare mot batteriet. Värt att nämna är att det också krävs en Wifi 6-kompatibel router för att dra nytta av det hela.

Ny processor – och hörlursport

Alla Galaxy S10-modeller kommer också att utrustas med processorn Exynos 9820, den senaste upplagan av Samsungs egendesignade krets. Detta blir den första processorn från Samsung som använder en tillverkningsprocess på 8 nanometer, något som ger möjlighet till bättre strömeffektivitet vilket kan växlas in mot högre prestanda. Det skriver Wccftech.

Bilder på prototyper av Galaxy S10 har redan dykt upp på nätet, och Youtube-profilen Marques Brownlee visar upp en replika utformad för tillverkare av skyddsfodral. Utifrån denna video kan vi också konstatera att hörlursporten ser ut att bli kvar.

Sammanlagt väntas tre modeller av Galaxy S10, där den vanliga modellen får sällskap av en större Galaxy S10 Plus och en lite billigare Galaxy S10E.

Källa: Droid Life | Wccftech

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.