Överraskningen förstörd

Bildläcka på Galaxy S10 bekräftar rykten

Lanseringen närmar sig och nu får vi se bilder som avslöjar i princip allt med Galaxy S10-familjen, åtminstone till det yttre.

Dagarna då vi kunde bli genuint överraskade när en produkt avtäcktes tycks vara förbi, särskilt när det gäller de stora flaggskeppsprodukterna. Samsungs Galaxy S10-familj ska presenteras om blott några veckor, men nu har bilder på telefonerna i sin helhet letat sig ut på nätet. De stora funktionerna det skvallrats om inför presentationen syns alla här.

Bilderna visar upp både den vanliga Galaxy S10-modellen och dess större syskon S10+. Som det skvallrats om tidigare visar bilderna upp att den vanliga modellen får ett skärmhål för en främre kamera medan skärmhålet i S10+ rymmer två främre kameror. Skärmen för den vanliga modellen ska vara 6,1 tum medan S10+ hamnar på 6,4 tum, med andra ord mindre skillnad mellan de två modellerna jämfört med hur det var med S9-familjens motsvarigheter.

Telefonernas baksida visar upp tre kameror, men ingen fingeravtrycksläsare vilket sannolikt innebär att ryktet om en fingeravtrycksläsare baserad på ljudvågor som integreras i skärmen stämmer. Bilderna visar tre olika färger för telefonerna i form av vitt, svart och grön. Den billigare instegsmodellen Galaxy S10E, som inte visas i bilderna, väntas också komma i en gul färg.

Källa: 9to5google

Kommentarer
10 svar

Apple Arcades främsta spel har fått en officiell trailer i och med Gamescom-mässan.

Påminnelser kommer till webben samt ett renare utseende när iCloud uppdateras.

FCC, motsvarigheten till Post & telestyrelsen håller på med en granskning av iPhone 7 då de misstänker att telefonen har en alldeles för hög strålningsnivå.

Flera medarbetare på Apples hälsodivision som arbetar med att ta fram lösningar till Apple Watch har slutat och många upplever en dålig stämning på arbetsplatsen.

I USA så har flera personer noterat att Apples bok "Designed by Apple in California" inte längre går att köpa, så frågan är om den kommer att utgå.

Användare runt om i USA kan nu beställa Apple Card och i samband med lanseringen lade Apple upp skötselråd på sin hemsida och dessa har skapat lite reaktioner.