Överraskningen förstörd

Bildläcka på Galaxy S10 bekräftar rykten

Lanseringen närmar sig och nu får vi se bilder som avslöjar i princip allt med Galaxy S10-familjen, åtminstone till det yttre.

Dagarna då vi kunde bli genuint överraskade när en produkt avtäcktes tycks vara förbi, särskilt när det gäller de stora flaggskeppsprodukterna. Samsungs Galaxy S10-familj ska presenteras om blott några veckor, men nu har bilder på telefonerna i sin helhet letat sig ut på nätet. De stora funktionerna det skvallrats om inför presentationen syns alla här.

Bilderna visar upp både den vanliga Galaxy S10-modellen och dess större syskon S10+. Som det skvallrats om tidigare visar bilderna upp att den vanliga modellen får ett skärmhål för en främre kamera medan skärmhålet i S10+ rymmer två främre kameror. Skärmen för den vanliga modellen ska vara 6,1 tum medan S10+ hamnar på 6,4 tum, med andra ord mindre skillnad mellan de två modellerna jämfört med hur det var med S9-familjens motsvarigheter.

Telefonernas baksida visar upp tre kameror, men ingen fingeravtrycksläsare vilket sannolikt innebär att ryktet om en fingeravtrycksläsare baserad på ljudvågor som integreras i skärmen stämmer. Bilderna visar tre olika färger för telefonerna i form av vitt, svart och grön. Den billigare instegsmodellen Galaxy S10E, som inte visas i bilderna, väntas också komma i en gul färg.

Källa: 9to5google

Kommentarer
10 svar

Apple Pay är en trevlig tjänst som vissa banker har stöd för idag men en av de största bankerna i Sverige har väntat länge men är snart redo för lansering.

Apples iPhone 11 har precis hunnit släppas och direkt är det någon som ska testa hur väl den klarar av att tappas i marken.

När Apple visade upp sina nya iPhone-modeller så trodde många att det skulle komma en "One more thing" i form av en konkurrent till trackern Tile, men så blev det inte.

Igår släpptes watchOS 6 och iOS 13 och de två uppdateringarna bjöd på en rad nya funktioner.

Bredvid iOS 13 till iPhone uppdateras även Apple Watch med watchOS 6 till de flesta modeller.

Väntan är över och nu kan vi äntligen ta del av alla nyheter i iOS 13 och nedan tar vi en titt på våra absoluta favoriter.