Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

LG bekräftar att 5G-telefon ska visas under MWC i Barcelona

LG väntas presentera kommande telefonen G8 under MWC, men nu har företaget själva bekräftat att de även kommer visa en 5G-utrustad telefon under mässan.

Mobile World Congress i Barcelona närmar sig med stormsteg. Utöver telefoner och andra mobila ting vet vi redan nu att mässan kommer vara sprängfylld med fokus på 5G, och LG är det senaste i raden av företag som kommer bidra med fokus på nästa generations mobila nätverk.

Det har sedan tidigare ryktats om att företaget ska visa upp LG G8, där ett rykte anger att telefonen ska bli vikbar på ett ganska unikt sätt. Till skillnad från övriga alternativ på marknaden sägs G8 kunna ansluta till en andra separat skärm som utökar skärmytan och aktiverar ett "vikbart" gränssnitt.

Detta blir dock inte den enda telefonen som visas under mässan, om den visas det vill säga. LG har nämligen själva i en intervju med sydkoreanska Etnews sagt att de kommer visa upp en 5G-utrustad telefon under mässan. Detta sägs vara LG V50 Thinq 5G, och skulle alltså i så fall bli en uppföljare i V-serien som normalt sett presenteras under hösten.

Specifikationer för LG V50 Thinq 5G inkluderar de väntade för ett flaggskepp under våren 2019. Systemkretsen är en Snapdragon 855 och denna driver en skärm på 6 tum. Batteriet ska vara klart rymliga 4 000 milliamperetimmar, vilket kommer behövas för en 5G-kapabel telefon som lär vara mer energikrävande.

Innan vi får upp förhoppningarna allt för mycket ska vi ha i åtanke att utvecklingen av 5G är betydligt längre fram i Sydkorea än resten av världen, och telefonen skulle kunna rullas ut i ett begränsat antal regioner där 5G är bättre utvecklat. Då Sverige endast har ett fåtal pilotprojekt igång skulle vi sannolikt inte vara med bland regionerna där telefonen lanseras initialt.

Källa: Etnews, Naver

Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.