Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Årets teknikpryl

Här är 99-medlemmarna som vunnit

I samband med omröstningen av årets bästa teknikprylar här på 99 fanns också chansen att vinna priser – och här är de som vunnit!

I höstas testade vi en ny grej här på 99, nämligen en omröstning för att utse årets bästa teknikprylar i tre kategorier, samt årets teknikinspiratör. Det var väldigt många som både nominerade produkter och inspiratörer, och ännu fler som röstade. Riktigt roligt, och detta är absolut något som vi ska fortsätta med även i år.

Vi utlovade också chansen att vinna fina priser i varje kategori, genom att skriva en kort motivering. Nu har 99-juryn överlagt och meddelat vinnarna. Dags att göra allt officiellt genom att presentera de medlemmar som vunnit. Grattis till er alla!

Årets Android-pryl

I den åtråvärda kategorin Årets Android-pryl var det mobiltelefonen Huawei Mate 20 Pro som blev segraren. Vi drog i några trådar, och kan roligt nog erbjuda just precis en sådan telefon som priset till den vinnare vi utsett. Tack till Huawei som bistår med priset.

Vi vill gratulera Raxxor till sin nya telefon, och väntar med spänning på att höra vad han tycker om att testa på Android. Motiveringen var nämligen följande:

Helt klart den telefon jag skulle välja om jag skulle switcha från Iphone.

Årets Apple-pryl

Vinnaren i kategorin Årets Apple-pryl blev den smarta klockan Apple Watch, i hård konkurrens från Ipad Pro. Vinnaren blev Spode som vinner blandad Apple-merchandise inköpta på Apple Park, bland annat t-shirt, tygpåse, vykort och lite annat smått och gott. Spode vinner för den här motiveringen om Ipad Pro, som han röstade på:

Trevlig design, usb-c som ger massor med möjligheter, laddningsproblem för pennan löst samt kommande Photoshop.

Årets Hemma-pryl

Årets Hemma-pryl blev den populära serien smarta lampor Philips Hue. Vinnaren blev Klarabara som får en Nanoleaf. Tack till Webhallen som bistår med priset! Motiveringen var för just Philips Hue och är som följer:

Ljusets oändliga sinnestämningar, personlig belysning utan hämningar.
Natt till soluppgång med miljoner nyansers färgomfång!
Utan krav på moln och slutna ekosystem, anslut själv med ett enkelt modem.
Börja din egen värld bygga när ditt nätverk hittat din brygga.

Årets Teknikinspiratör

Till årets inspiratör röstades Karl Emil Nikka fram, och en av de som gjorde det var Isaklofgren05. Han vinner ett kit med 99-prylar innehållandes huvtröja, t-shirt och en retro-mössa (med 99mac-tryck) för följande motivering:

Han har gjort det enkelt att vara säker på internet med tydliga artiklar med konkreta lösningar på problem. Även mycket bra på videofronten.

Ett stort grattis säger vi till alla vinnarna som röstat, och självklart också grattis igen till de produkter som vann varje kategori, och ett sista grattis till Karl Emil Nikka som blev årets teknikinspiratör på 99!

Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.