Google I/O börjar den 7 maj

En konferens värd att hålla ögonen på i år är Google I/O. Det är inte långt kvar, i år inleds eventet den 7 maj. Google släppte traditionsenligt en serie med kryptiska pussel som bland annat avslöjar datum för konferensen – som snabbt blev "lösta".

I fredags släppte Google en serie kryptiska pussel som när man löst dem bland annat avslöjar datum och plats för årets konferens Google I/O. De som snabbast lyckas lösa uppgifterna får troligen gratis biljetter till konferensen. Det tog inte lång stund innan en Twitter-användare lyckades lista ut datum och plats för eventet utan att faktiskt lösa pusslet. Vill du försöka lösa det själv börjar allt med det här meddelandet från Google Developers på Twitter:

För fjärde gången sedan 2016 hålls Google I/O på amfiteatern Shoreline i Mountain View, Kalifornien. Allt inleds den 7 maj och avrundas den 9 maj. Konferensen som hölls för första gången redan 2008, samlar utvecklare intresserade av Google och öppen källkod och handlar om Android, Chrome, Chrome OS, Google Web Toolkit och en hel del annat.

Mer om konferensen lär dyka upp här framöver: events.google.com/io

Vår önskelista till Google för 2019

Missa inte vår önskelista till Google, kanske går en del av önskningarna i uppfyllelse i maj? Fyll gärna på i kommentarerna nedan vad du önskar dig från eventet i maj!

Kommentarer
1 svar
Clean my mac!

Hur skärmen i iPhone X och iPhone XS skulle vara uppbyggd och vilka material som skulle användas var styrt av Apple men så ryktas det inte bli med höstens nya iPhone-modeller.

I den senaste iOS 13 betan som släpptes till utvecklare igår så kan datumet till höstens iPhone-event ha avslöjats.

Mophie har många järn i elden och har byggt upp en bred produktportfölj med många tillbehör till våra olika Apple-prylar. Nu har vi testat deras senaste Qi-laddare och powerbank.

Clean my mac!

Köp iPhone, rädda laxar.

Därför kommer ditt tredjepartsbatteri inte upp under batterihälsa - inte ens om det är Apple-original men bytt utanför systemet.

FAA, motsvarigheten till Luftfartsverket har valt att ge återkallade MacBook Pro-modeller flygförbud.

Clean my mac!