Huawei ska visa vikbar telefon under MWC 2019

Det visar sig att Samsung omtalade Galaxy F-demonstration kanske får sällskap av en vikbar telefon från Huawei under MWC-mässan veckan efter.

Under ett informationsmöte i Peking inför Mobile World Congress har kinesiska Huawei avslöjat att de tänker visa upp en vikbar telefon under mässan. I det här fallet handlar det om en modell med 5G-kapacitet, och den skulle i så fall sannolikt bli den första demonstrerade telefonen som är både vikbar och 5G-kapabel.

Huaweis vd Richard Yu ska i samband med mötet sagt "Vi ser fram emot att träffa er i Barcelona i februari där vi kommer att presentera världens första böjbara smartphone med 5G-stöd". Denna enhet ska också kompletteras av en annan telefon med 5G-kapacitet, och båda modellerna ska drivas av Huaweis senaste Kirin 980-systemkrets.

99 kommer vara på plats i Barcelona för MWC 2019, och förhoppningsvis kommer vi kunna lägga vantarna på en vikbar Huawei-telefon då.

Källa: Androidpolice

Apple Arcades främsta spel har fått en officiell trailer i och med Gamescom-mässan.

Påminnelser kommer till webben samt ett renare utseende när iCloud uppdateras.

FCC, motsvarigheten till Post & telestyrelsen håller på med en granskning av iPhone 7 då de misstänker att telefonen har en alldeles för hög strålningsnivå.

Flera medarbetare på Apples hälsodivision som arbetar med att ta fram lösningar till Apple Watch har slutat och många upplever en dålig stämning på arbetsplatsen.

I USA så har flera personer noterat att Apples bok "Designed by Apple in California" inte längre går att köpa, så frågan är om den kommer att utgå.

Användare runt om i USA kan nu beställa Apple Card och i samband med lanseringen lade Apple upp skötselråd på sin hemsida och dessa har skapat lite reaktioner.