Tele2 erbjuder nu e-SIM

Svenska operatörer fortsätter att i maklig takt rulla ut stöd för e-SIM, och idag har turen kommit till Tele2.

I december förra året blev operatören Tre först ut i Sverige med att erbjuda stöd för e-SIM till kompatibla mobiler. Från och med idag gör också Tele2 det till nya eller befintliga kunder. Det här innebär att det blir möjligt att ha flera abonnemang och telefonnummer i samma telefon.

För att aktivera e-SIM hos Tele2 är det bara att kontakta operatörens kundtjänst – enligt Tele2 är funktionen kostnadsfri. I dagsläget är det dock bara mobilerna Iphone XS, XS Max och XR som har stöd för e-SIM.

Telenor erbjuder i dagsläget inte e-SIM till telefoner, utan bara till Apple Watch. Telia ska enligt uppgifter till Teknikveckan lansera stöd för e-SIM under året.

Källa: Tele2Teknikveckan

Läs mer:

Apple har presenterat vilka som vann Apple Design Awards, ett pris som man inte får genom att koda ihop en tråkig och smådålig app utan här krävs det lilla extra.

Tiden går fort och ibland glömmer man bort hur gamla iOS-versioner faktiskt var att använda och mycket av det vi tar för givet idag fanns inte då.

Årets WWDC är avklarad och självklart är det huvudrollen i dagens avsnitt av Macradion. Känslorna visar sig när flera drömmar inte uppfylldes men det snappades även upp några godbitar.

Trådlösladdning i en powerbank kan det verkligen vara så smidigt som det låter? Idag skall vi ta reda på det.

Target Display Mode var något som uppskattades och fungerade med iMac-datorer mellan 2009-2014. macOS Monterey kommer erbjuda en liknande lösning med AirPlay.

Att en MacBook Pro skulle visas under WWDC var det många som trodde - inklusive de som arbetar med Apples YouTube-konto.