Amazon drar tillbaka sin smarta väggklocka

Amazons Echo-klocka för väggen har problem med Bluetooth-anslutningen, och dras nu tillbaka från marknaden.

I höstas lanserade Amazon en lång rad nya produkter i sitt Echo-sortiment, från uppkopplade högtalarförstärkare till en mikrovågsugn till en uppdaterad version av bildskärmen Echo Show. Med på listan fanns också väggklockan Echo Wall Clock, som parkopplas med en Amazon Echo-högtalare över Bluetooth och kan ta hand om bland annat timers och påminnelser.

Klockan började säljas i USA i slutet av förra året, men nu har Amazon dragit tillbaka produkten. Anledningen är bristfällig Bluetooth-anslutning vilket bland annat uppmärksammats av reportern Joanna Stern på Wall Street Journal.

Enligt en talesperson på Amazon arbetar företaget nu på att åtgärde problemet, och hoppas att väggklockan kan bli tillgänglig igen inom de närmaste veckorna. För vår del vill vi uppmana Amazon att i samband med det släppa både klockan och de andra produkterna i Echo-familjen i Sverige! För visst är vi fler som vill ha en uppkopplad mikrovågsugn och väggklocka?

Läs mer:

Kommentarer
7 svar

Som vi skrivit om tidigare så pekar flera olika rykten på att vi inte kommer få med en laddare i kartongen till iPhone 12 - men som plåster på såren får vi kanske en omgjord laddkabel istället.

Xiaomi vars produktportfölj är lika stor som tio Ullared har idag hållit låda och visat upp en rad nya produkter.

Apples nya satsning ger sig på den eviga diskussionen mellan britter och amerikaner om vad soccer är och vilken sport som ska få heta football.

Apple misslyckas återigen med att uppnå antal sålda iPhones med OLED-paneler. Denna gången gick det inte att täcka förlusten med fler beställningar och Samsung fick sig en fin slant.

Apple TV har redan tagit första steget till att bli en spelkonsol med Apple Arcade och dess App Store, men skall de ta steget längre?

Så här i Corona-tider jobbar många av oss hemma och ens vanliga rutiner är minst sagt lite annorlunda nu.