Amazon drar tillbaka sin smarta väggklocka

Amazons Echo-klocka för väggen har problem med Bluetooth-anslutningen, och dras nu tillbaka från marknaden.

I höstas lanserade Amazon en lång rad nya produkter i sitt Echo-sortiment, från uppkopplade högtalarförstärkare till en mikrovågsugn till en uppdaterad version av bildskärmen Echo Show. Med på listan fanns också väggklockan Echo Wall Clock, som parkopplas med en Amazon Echo-högtalare över Bluetooth och kan ta hand om bland annat timers och påminnelser.

Klockan började säljas i USA i slutet av förra året, men nu har Amazon dragit tillbaka produkten. Anledningen är bristfällig Bluetooth-anslutning vilket bland annat uppmärksammats av reportern Joanna Stern på Wall Street Journal.

Enligt en talesperson på Amazon arbetar företaget nu på att åtgärde problemet, och hoppas att väggklockan kan bli tillgänglig igen inom de närmaste veckorna. För vår del vill vi uppmana Amazon att i samband med det släppa både klockan och de andra produkterna i Echo-familjen i Sverige! För visst är vi fler som vill ha en uppkopplad mikrovågsugn och väggklocka?

Läs mer:

Kommentarer
7 svar
Clean my mac!

Hur skärmen i iPhone X och iPhone XS skulle vara uppbyggd och vilka material som skulle användas var styrt av Apple men så ryktas det inte bli med höstens nya iPhone-modeller.

I den senaste iOS 13 betan som släpptes till utvecklare igår så kan datumet till höstens iPhone-event ha avslöjats.

Mophie har många järn i elden och har byggt upp en bred produktportfölj med många tillbehör till våra olika Apple-prylar. Nu har vi testat deras senaste Qi-laddare och powerbank.

Clean my mac!

Köp iPhone, rädda laxar.

Därför kommer ditt tredjepartsbatteri inte upp under batterihälsa - inte ens om det är Apple-original men bytt utanför systemet.

FAA, motsvarigheten till Luftfartsverket har valt att ge återkallade MacBook Pro-modeller flygförbud.

Clean my mac!