Apple vill ha dina bästa Iphone-bilder

Apple vill ha dina bästa bilder tagna med Iphone, och en jury kommer att utse de vackraste som ska pryda Apples reklamaffischer.

Apple har i flera år kört sin reklamkampanj "Shot on Iphone" i olika omgångar, där användares bilder fotograferade med Iphone visas upp på reklambanners. Sedan 2017 finns också ett särskilt Instagram-konto för kampanjen.

Nu letar Apple efter fler vackra bilder, och uppmanar användare att skicka in sina bästa alster. Detta kan du göra antingen via Instagram och Twitter genom att tagga bilder med #shotoniphone, eller genom att skicka in en högupplöst bild till mailadressen shotoniphone@apple.com. Bildens filnamn måste då innehålla ditt namn och den telefonmodell som användes för att ta bilden enligt följande mönster

förnamn_efternamn_iphonemodell

Från de inskickade bidragen kommer Apple att välja ut tio stycken bilder, och dessa kommer att tryckas upp på enorma reklamtavlor i utvalda städer, samt i Apple-butiker och på Apples webbplats. De bästa bidragen kommer att utses av en jury, bestående av välkända fotografer som till exempel resefotografen Austin Mann och Pete Souza som tidigare varit fotograf i Vita Huset.

Bidrag tas emot fram till och med 7 februari, och deltagare måste vara över 18 år. Så kolla igenom din digitala kamerarulle och skicka in dina bästa bilder. Lägg också gärna dina bidrag i kommentarerna här nedan, så att vi andra också får se lite tjusiga foton.

Läs mer:

Källa: Apple

Kommentarer
12 svar
Clean my mac!

Hur skärmen i iPhone X och iPhone XS skulle vara uppbyggd och vilka material som skulle användas var styrt av Apple men så ryktas det inte bli med höstens nya iPhone-modeller.

I den senaste iOS 13 betan som släpptes till utvecklare igår så kan datumet till höstens iPhone-event ha avslöjats.

Mophie har många järn i elden och har byggt upp en bred produktportfölj med många tillbehör till våra olika Apple-prylar. Nu har vi testat deras senaste Qi-laddare och powerbank.

Clean my mac!

Köp iPhone, rädda laxar.

Därför kommer ditt tredjepartsbatteri inte upp under batterihälsa - inte ens om det är Apple-original men bytt utanför systemet.

FAA, motsvarigheten till Luftfartsverket har valt att ge återkallade MacBook Pro-modeller flygförbud.

Clean my mac!