Vi kikar på Honor View 20 i Paris i kväll

Andreas flyger till Paris för att titta på Honors senaste telefon, som skryter med både skärmhål och 48 megapixlars kamera.

Telefoner med skärmhål istället för flärp står för dörren och vi kommer få se en hel del av den varan under året. Först ut för vår del blir kinesiska Honor som ska presentera den nya telefonen View 20 i Paris i kväll.

Då telefonen redan är släppt i Kina vet vi vad vi har att vänta oss. Den har en 6,4 tum stor skärm som använder det berömda skärmhålet, och kameran på baksidan har hela 48 megapixels upplösning. Den har också ett rejält tilltaget batteri på 4 000 milliamperetimmar, och det hela backas av den moderna systemkretsen Kirin 980.

Andreas kommer åka ner till Paris för att närvara vid det europeiska eventet, och ska klämma och känna på telefonen efteråt. Eventet drar igång klockan 17.00 den 22 januari, och kan också följas live på nätet.

Är det något särskilt ni vill att vi ska kika lite extra på, eller frågor ni vill att vi ska ställa till Honors produktspecialister? Skriv detta i kommentarerna så ska vi titta närmare på det i morgon.

Kommentarer
8 svar
Clean my mac!

Hur skärmen i iPhone X och iPhone XS skulle vara uppbyggd och vilka material som skulle användas var styrt av Apple men så ryktas det inte bli med höstens nya iPhone-modeller.

I den senaste iOS 13 betan som släpptes till utvecklare igår så kan datumet till höstens iPhone-event ha avslöjats.

Mophie har många järn i elden och har byggt upp en bred produktportfölj med många tillbehör till våra olika Apple-prylar. Nu har vi testat deras senaste Qi-laddare och powerbank.

Clean my mac!

Köp iPhone, rädda laxar.

Därför kommer ditt tredjepartsbatteri inte upp under batterihälsa - inte ens om det är Apple-original men bytt utanför systemet.

FAA, motsvarigheten till Luftfartsverket har valt att ge återkallade MacBook Pro-modeller flygförbud.

Clean my mac!