Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Sonos och Ikeas högtalare kommer i augusti

Ikea och Sonos samarbetar kring den kommande högtalarserien Symfonisk, och nu har en video släppts som avslöjar att produkten kommer senare i år.

Svenska möbelbjässen Ikea och högtalartillverkaren Sonos utannonserade sitt samarbete förra året, vilket ska resultera i en produktserie som kallas Symfonisk.

Det hela är trådlösa högtalare med design av Ikea och full integration med Sonos system. Dessutom utlovas kompatibilitet med Ikeas smarta produkter i Trådfri-serien, och de kommande rullgardinerna. Högtalarna är utformade för att också kunna agera vägghylla.

Än så länge har vi inte fått se något mer än en prototyp, men de båda företagen har nu släppt en video där de meddelar att högtalaren kommer i augusti. Något pris har vi inte ännu, men en rimlig gissning är att Symfonisk kommer ligga lägre i pris än Sonos vanliga högtalare. Sonos har sagt att de hoppas att samarbetet ska introducera Sonos-systemet till "miljontals nya användare".

För Ikeas del är samarbetet ett i raden av ett flertal initiativ för att stärka sin position i det uppkopplade hemmet. Ikea har också dragit igång ett samarbete med Xiaomi, och dessutom släppt en rad egna uppkopplade tillbehör. Även högtalare har Ikea testat i form av Bluetooth-högtalaren Eneby, som faktiskt låter riktigt bra – särskilt med tanke på priset.

Läs mer:

Källa: Variety

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.