Windows 10 Mobile får inga fler uppdateringar

I december är det slut på säkerhetsuppdateringar och annan support för operativsystemet Windows 10 Mobile. Microsoft rekommenderar istället Android eller IOS för de som ska skaffa mobil.

Redan 2017 meddelade Microsoft att de inte längre skulle utveckla nya funktioner till operativsystemet Windows 10 Mobile, men säkerhetsuppdateringar och support har fortsatt sedan dess. Nu verkar mobilsatsningen dock vara över på riktigt, för i december upphör Microsoft även med detta, och Windows 10 Mobile blir officiellt övergivet.

I ett supportdokument rekommenderar Microsoft istället att Windows-användare satsar på en Android- eller Iphone-telefon. Microsoft kommer också fortsätta sina egna mobilplaner på dessa plattformar, i form av appar och tjänster. I oktober presenterade Microsoft en lösning för att köra Android-appar på Windows 10-enheter.

Läs mer:

Källa: Microsoft

Kommentarer
4 svar
Clean my mac!

Slack har idag rullat ut en stor uppdatering till macOS och Windows där de helt att fokuserat på optimeringar och gjort programmet mindre resurskrävande.

Apple har idag släppt iOs 12.4 och watchOS 5.3 som ni nu kan uppdatera till och Walkie-Talkie-funktionen till Apple Watch är åter igång.

Vill du få en liten nostalgitripp varje gång du ska ladda din Apple Watch på sängbordet så löser gänget på Elago det.

Clean my mac!

Drömmer du om en iPhone med en uppdateringsfrekvens på 120Hz så får du nog vänta minst ett år om vi vågar tro detta rykte.

Peter har spenderat ovanligt mycket tid i sin källare och Marcus har lagt till en Sonos Sub till sin Beam, och hur bygger man egentligen det bästa Atmos-ljudet?

Marketplace, Videos on Watch, grupper och din profil är några av ikonerna vi har i botten av Facebook-appen men nu går det att slippa dem.

Clean my mac!