Spotify testar förenklat bil-läge

Spotify testar ett enklare gränssnitt anpassat för när du kör bil i Android-appen. Läget kallas Car View och ska automatist gå igång när Spotify känner av en Bluetooth-koppling till en bil.

Spotify fungerar tillsammans med Android Auto och Apple Carplay, men för alla som vill lyssna på musik i bilar som inte har stöd för dessa tekniker testar nu Spotify ett förenklat gränssnitt de kallar för Car View. Gränssnittet dyker automatiskt upp när appen känner av en Bluetooth-koppling till en bil, rapporterar 9to5google.

Gränssnittet består av låtinformation i större typsnitt, knapparna är extra stora och inkluderar några viktiga funktioner som en knapp för att "shuffla" låtarna. Album-grafiken visas inte. Spotify har testat ett sådant här bil-läge ett tag redan, men först nu verkar det börja dyka upp hos användare.

Det går att ta bort bil-läget till nästa gång du kör, eller stänga av det helt i inställningarna. Det går också att sätta på läget om du ansluter till din bils musikanläggning via AUX eller om bilens Bluetooth-koppling inte automatiskt drar igång läget.

Först ut att få prova på den här nya funktionen är Spotifys Android-app, men vi håller så klart tummarna för att det också hittar till IOS-versionen snart. Har du sett till den här funktionen, berätta gärna i kommenterarna!

Källa: 9to5google

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Att varenda människa går runt med en kamera i fickan är lika vanligt som att sätta på sig underkläder på morgonen, men hur många har en kamera runt handleden?

För ett par veckor sedan gick det rykten att Apple var intresserade att köpa bolaget Drive.ai och nu visar det sig att ryktena stämde.

Mophie som är kända för sina powerbanks har nu lanserat en helt ny produkt som bolaget kallar Powerstation Hub.

Viaplay erbjuder allt från live-streamade kanaler, sport, serier och filmer men något som har saknats länge är profiler.

Det värsta med att älska att testa nya betor av Apples operativsystem iOS är att BankID ofta inte fungerar vilket ställer till en hel del.

watchOS 6 bjuder på en rad förbättringar och gör Apple Watch betydligt mer självständig än tidigare.

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE