Apple släpper nytt puckelryggigt batterifodral

Det som många anser vara det fulaste batterifodralet i historien har kommit åter, nämligen Apple Smart Battery Case som nu finns tillgängligt för den senaste generationen Iphone-modeller.

Precis i slutet av förra året kom rykten att Apple förberedde en återkomst av det kontroversiella puckelryggade batterifodralet som först släpptes till Iphone 6S.

Nu finns fodralen tillgängliga i versioner för Iphone XS, Iphone XS Max och Iphone XR. De nya fodralen har en annorlunda design, men fortfarande med själva batteriet som en stor bula på baksidan. Färgalternativen som finns är svart eller vitt, och priset är 1 595 kronor.

En annan förändring jämfört med tidigare versioner är att fodralet nu har stöd för trådlös laddning genom Qi-standarden. Det går också att snabbladda fodralet med USB-PD-kompatibla laddare, alltså "USB Power Delivery".

Källa: Apple

Kommentarer
17 svar
Clean my mac!

En av de stora nyheterna i iPadOS som kommer nu i höst är att du kommer kunna spela spel på din iPad med en PlayStation 4 eller Xbox One kontroll.

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Spelutvecklaren Thatgamecompany har nu släppt sitt spel Sky: Children of the Light som först visades upp till Apple TV 2017.

Clean my mac!

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Apple uppmärksammade idag internationella emojidagen genom att ge oss en förhandstitt på en del av alla nya emojis som kommer att lanseras i höst.

Året var 2015 och Apple lanserade Split View till iPad där användare kunde placera två olika appar bredvid varandra - nu ett par år senare går detta att göra även med Spotify.

Clean my mac!