Apple släpper nytt puckelryggigt batterifodral

Det som många anser vara det fulaste batterifodralet i historien har kommit åter, nämligen Apple Smart Battery Case som nu finns tillgängligt för den senaste generationen Iphone-modeller.

Precis i slutet av förra året kom rykten att Apple förberedde en återkomst av det kontroversiella puckelryggade batterifodralet som först släpptes till Iphone 6S.

Nu finns fodralen tillgängliga i versioner för Iphone XS, Iphone XS Max och Iphone XR. De nya fodralen har en annorlunda design, men fortfarande med själva batteriet som en stor bula på baksidan. Färgalternativen som finns är svart eller vitt, och priset är 1 595 kronor.

En annan förändring jämfört med tidigare versioner är att fodralet nu har stöd för trådlös laddning genom Qi-standarden. Det går också att snabbladda fodralet med USB-PD-kompatibla laddare, alltså "USB Power Delivery".

Källa: Apple

Kommentarer
17 svar

FCC, motsvarigheten till Post & telestyrelsen håller på med en granskning av iPhone 7 då de misstänker att telefonen har en alldeles för hög strålningsnivå.

Flera medarbetare på Apples hälsodivision som arbetar med att ta fram lösningar till Apple Watch har slutat och många upplever en dålig stämning på arbetsplatsen.

I USA så har flera personer noterat att Apples bok "Designed by Apple in California" inte längre går att köpa, så frågan är om den kommer att utgå.

Användare runt om i USA kan nu beställa Apple Card och i samband med lanseringen lade Apple upp skötselråd på sin hemsida och dessa har skapat lite reaktioner.

DigiTimes stryker över med markeringspenna vad som redan rapporterats.

USB-C till Lightning kan bli en grej i årets iPhone-modeller.