Airpower uppges vara i produktion

Laddningsstationen Airpower är inte död, och kan börja säljas redan i februari enligt två källor från Apples leverantörskedja.

Apple missade att lansera laddningsstationen Airpower under 2018 som de första annonserat, men hoppet verkar inte vara ute för de som vill kunna ladda Iphone, Apple Watch och Airpods samtidigt.

Webbplatsen Chargerlab i Hongkong hänvisar nämligen till två separata källor inom Apples leverantörskedja som uppger att Airpower nu har börjat produceras. Säljstart ske enligt uppgift ske så tidigt som i februari.

Enligt den första källan är det Luxshare Precision som börjat tillverka laddningsstationen. De gör producerar också Airpods och USB-C till Lightning-kablar åt Apple, och ska enligt rapporten stå för lejonparten av Airpower-enheter. I ett andra Twitter-inlägg hänvisar Chargerlab till en annan källa som uppger att även Pegatron kommer att börja producera Airpower den 21 januari.

Kanske blir alltså den omdiskuterade, gåtfulla och efterlängtade laddningsstationen Airpower Apples första nya produkt under 2019. Vi håller tummarna och inväntar fler nyheter med spänning.

Läs mer:

Källa: Chargerlab

Kommentarer
31 svar
Clean my mac!

Hur skärmen i iPhone X och iPhone XS skulle vara uppbyggd och vilka material som skulle användas var styrt av Apple men så ryktas det inte bli med höstens nya iPhone-modeller.

I den senaste iOS 13 betan som släpptes till utvecklare igår så kan datumet till höstens iPhone-event ha avslöjats.

Mophie har många järn i elden och har byggt upp en bred produktportfölj med många tillbehör till våra olika Apple-prylar. Nu har vi testat deras senaste Qi-laddare och powerbank.

Clean my mac!

Köp iPhone, rädda laxar.

Därför kommer ditt tredjepartsbatteri inte upp under batterihälsa - inte ens om det är Apple-original men bytt utanför systemet.

FAA, motsvarigheten till Luftfartsverket har valt att ge återkallade MacBook Pro-modeller flygförbud.

Clean my mac!