Arlo satsar också på Homekit-stöd

Stöder för Homekit fortsätter att breda ut sig på CES, och senast i raden är Arlo som gör smarta ringklockor och kameror.

En tydlig trend under årets CES är att tillverkare av smarta hemmet-produkter verkar ha omfamnat Homekit, och den senaste i raden att presentera stöd för Apples plattform är Arlo.

Arlo är mest känd för sina tjusiga övervakningskameror, och det senaste tillskottet heter Arlo Ultra som bland annat erbjuder upplösningen 4K och en övervakning på 180 grader.

Stöd för Homekit rullar ut under första kvartalet det här året, och kommer både till Arlo Ultra och Arlo Pro 2. Det innebär bland annat att kamerabilden kan visas direkt i Hem-appen på Iphone.

Läs mer:

Källa: Arlo

iOS 13 och iPadOS kommer fullpackat med nyheter och nya funktioner men det kan vara bra att tänka två gånger innan du installerar betan.

I mars gick Spotify till EUs konkurrenskommissionär för konkurrenshämmande verksamhet då de anser att Apple kontrollerar villkoren för App Store alldeles för hårt och hämmar innovationen.

I höst kommer utvecklare av smarta kameror ha möjligheten att implementera stöd för HomeKit Secure Video som Apple visade upp på WWDC, men vad är det och hur kommer det fungera?

Apple ryktas släppa en MacBook Pro med 16” skärm. Det är IHS som fortsätter att komma med spekulationer kring Apples förhavande.

Enligt IHS Markit Analytikern Jeff Lin så planerar Apple en uppdatering av MacBook Air och MacBook Pro utan touchbar även här kallad MacBook Pro Escape på grund av att den fortfarande har kvar sin Escapeknapp till skillnad från MacBook Pro med Touchbar.

Den här veckan så är Thor fortsatt arg över svårigheterna han nu fått när han plötsligt ska försöka få in en Androidtelefon i sin trygga walled-garden av Apple produkter.

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE