Fyrtur dyker upp på Ikeas webbplats

Ikeas smarta rullgardiner gör debut på möbeljättens webbplats, och når butikerna i februari.

Många är nog de som väntar ivrigt på Ikeas kommande smarta rullgardiner, som heter Kadrilj och Fyrtur. Den sistnämnda är mörkläggningsgardiner, och nu börjar säljstarten närma sig. Fyrtur har nämligen dykt upp på Ikeas webbplats med bilder och annan information.

Rullgardinerna kommer in i butikernas sortiment i februari, men enligt Ikea kan vissa butiker redan ha fått in exemplar och börjat sälja. Kadrilj finns upplagd på Ikeas tyska webbplats.

Rullgardinerna drivs av ett uppladdningsbart batteri och styrs med en medföljande fjärrkontroll eller en app i mobilen. Stöd kommer också att finnas för system som Google Assistent, Amazon Alexa och Apple Homekit.

Källa: Ikea

Kommentarer
21 svar

Vi har nog alla råkat betala ett par månader extra för någon digital tjänst som vi inte använder, men i iOS 13 blir det lite lättare att slippa det.

Klassiska Tetris-varianten Dr Mario från Nintendo släpps den 10 juli.

För ungefär 14 år sedan gick Steve Jobs upp på scenen och höll ett rörande tal inför alla avgångsstudenter på Stanford och nu har Tim Cook stått på samma scen och talat.

Höstens iPhone-modeller ser inte ut att få stöd för 5G och nu har den erfarne analytikern Ming-Chi Kuo varit i farten igen.

Något som är väldigt trevligt på iPad är att kunna gå ur Netflix och fortsatt ha en liten ruta där videon spelas medans man gör något annat.

Vad passar inte bättre dessa gråa och regniga dagar än att titta på varenda reklamfilm för iPhone som har gjorts?

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE