Fyrtur dyker upp på Ikeas webbplats

Ikeas smarta rullgardiner gör debut på möbeljättens webbplats, och når butikerna i februari.

Många är nog de som väntar ivrigt på Ikeas kommande smarta rullgardiner, som heter Kadrilj och Fyrtur. Den sistnämnda är mörkläggningsgardiner, och nu börjar säljstarten närma sig. Fyrtur har nämligen dykt upp på Ikeas webbplats med bilder och annan information.

Rullgardinerna kommer in i butikernas sortiment i februari, men enligt Ikea kan vissa butiker redan ha fått in exemplar och börjat sälja. Kadrilj finns upplagd på Ikeas tyska webbplats.

Rullgardinerna drivs av ett uppladdningsbart batteri och styrs med en medföljande fjärrkontroll eller en app i mobilen. Stöd kommer också att finnas för system som Google Assistent, Amazon Alexa och Apple Homekit.

Källa: Ikea

Kommentarer
21 svar

Tydligen är inte längre päron äpplets motsats - Apple stämmer bolag med päronlogotyp.

Att Amazon är på ingång till vårt avlånga land har de redan bekräftat men vi kan nu avslöja när deras digitala butik lanseras.

På senare tid har vi Apple-användare blivit bortskämda med HomeKit-kompatibla kameror och Eve är här med Eve Cam som vi har tittat närmare på.

Apple bjuder på hemligt påskägg i Apple Store i ära för dess tionde år. Så läs detta om du vill smälla en ballong innan du köper din nästa Macbook.

Den som hade hoppats på att kunna spela med Google Stadia på sin iPhone i framtiden, får nu denna tråkiga nyhet från Apple. App Stores regler står vägen för dig och din vita handkontroll.

Det är något speciellt när man lagar mat och går och hämtar lite örter som är odlade i hemmet. Men det kräver en hel del jobb och engagemang men det finns en lösning på det.