Ni röstade – här är årets bästa teknikprylar

På redaktionen har vi här den stora äran att presentera de produkter som ni medlemmar röstat fram som årets bästa. Det var på sina håll en hård och jämn kamp in i det sista.

Det har nu blivit dags för oss att presentera vinnarna i omröstningen av årets bästa teknikprylar 2018. För produkterna hade vi tre kategorier; årets Apple-, årets Android- och Årets Hemma-pryl. Utifrån förslag från 99-läsarna utsåg vi de nominerade i varje kategori, och därefter var det 99:s medlemmar som röstade.

Omröstningen i flera av kategorierna var länge spännande jämn, men när det var klart framstod i varje kategori en tydlig segrare. Här nedan ser ni resultaten i varje kategori. Vinnaren i specialkategorin Årets Teknik-inspiratör meddelas senare idag.

Årets bästa Android-pryl

Vi har i den här kategorin en klar och tydlig vinnare i form av mobiltelefonen Huawei Mate 20 Pro, som fick nästan hälften av rösterna. Det är en telefon som också tilldelades vårt högsta betyg vid testet. Grattis Huawei, säger vi!

Såhär säger Sofia Björnerfors, PR-ansvarig på Huawei Consumer Group i Sverige om segern:

– Jag blir så oerhört glad över den här utmärkelsen! Det är fantastiskt att Mate 20 Pro återigen uppmärksammas och så klart extra speciellt när 99:s publik röstat på oss och vår mobil. Vi är aldrig bättre än de omdömen som ges om oss och våra produkter och därför är det extra värdefullt när en bred publik uppskattar det vi levererat till marknaden. Vi visste att vi hade en bra mobil med mycket innovationer i Mate 20 Pro och det är fantastiskt glädjande att vi har träffat så rätt och att den utses till årets bästa Android-pryl av 99. Stort tack till alla som tagit sig tiden och röstat på oss.

Hur gick det för de andra tävlande?

Årets bästa Apple-pryl

99 har så klart sökt Apple för en kommentar till vinsten. De har än så länge inte svarat, men vi ville vara säkra på att de glada nyheterna kom fram så vi passade också på att skicka ett tweet till Tim Cook. Grattis Apple!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Hur gick det för de andra Apple-prylarna?

Årets bästa Hemmet-pryl

Vinnare i Hemmet-kategorin blev inte helt förvånande det smarta belysningssystemet Philips Hue. Med sitt breda utbud, pålitlighet och höga kompatibilitet med de flesta smarta hemmet-plattformar är Philips Hue verkligen en inkörsport till den automatiserade bostaden.

Såhär svarar Kenneth Grönholm, som är chef över Philips konsumentbelysning:

– Vi är mycket glada och tacksamma för denna utmärkelse!! Vi ser detta som bevis på att vårt hårda arbete med att lansera den stora Philips Hue-familjen av belysningsprodukter är uppmärksammad av konsumenterna. Philips Hue kan idag erbjuda smarta lösningar till mer eller mindre alla delar av ditt hem samtidigt som Philips Hue också fungerar med de flesta andra smarta produkter och tillsammans ger den bästa lösningen på konsumentens behov. Vi är extra glada att denna utmärkelse kommer från 99.se då era läsare är mycket insatta och krävande!

Hur gick det för de andra tävlande?

Vann rätt pryl – vad tycker du?

En medlem, en röst, är principen som gällt. Nu har vinnarna utsetts, men kanske lade du din röst på en annan produkt? Är du nöjd med resultatet, eller hade du velat se ett annat resultat? Berätta gärna hur du röstade, och varför i kommentarerna. Kanske finns det rentav en pryl som inte nominerades, men som i dina ögon förtjänade att vinna den prestigefyllda titeln?

Kommentarer
4 svar

Apple Arcades främsta spel har fått en officiell trailer i och med Gamescom-mässan.

Påminnelser kommer till webben samt ett renare utseende när iCloud uppdateras.

FCC, motsvarigheten till Post & telestyrelsen håller på med en granskning av iPhone 7 då de misstänker att telefonen har en alldeles för hög strålningsnivå.

Flera medarbetare på Apples hälsodivision som arbetar med att ta fram lösningar till Apple Watch har slutat och många upplever en dålig stämning på arbetsplatsen.

I USA så har flera personer noterat att Apples bok "Designed by Apple in California" inte längre går att köpa, så frågan är om den kommer att utgå.

Användare runt om i USA kan nu beställa Apple Card och i samband med lanseringen lade Apple upp skötselråd på sin hemsida och dessa har skapat lite reaktioner.