#252: Dan före dan före dopparedan

Redaktionen förebereder sig för lite julledigt, men ett till poddavsnitt hinner vi med. Andreas, Ida och Jakob tar sig an de senaste tekniknyheterna och förstås vinnarna i Årets prylar 2018.

I veckans avsnitt av 99podden pratar redaktionen om nya "bendgate" för Ipad Pro, om domen mot Copyswede och om hur dåliga HBO är som fortfarande använder Flash. Jakob ha fått sitt Klarna-kort i ett mycket stiligt kuvert och det spekuleras förstås i om det kommer att bli en vit jul.

Vi önskar er alla en riktigt God Jul!

Avsnitt: Dan före dan före dopparedan

Längd 42:21, filstorlek 39,12 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
5 svar

iOS 13 och iPadOS kommer fullpackat med nyheter och nya funktioner men det kan vara bra att tänka två gånger innan du installerar betan.

I mars gick Spotify till EUs konkurrenskommissionär för konkurrenshämmande verksamhet då de anser att Apple kontrollerar villkoren för App Store alldeles för hårt och hämmar innovationen.

I höst kommer utvecklare av smarta kameror ha möjligheten att implementera stöd för HomeKit Secure Video som Apple visade upp på WWDC, men vad är det och hur kommer det fungera?

Apple ryktas släppa en MacBook Pro med 16” skärm. Det är IHS som fortsätter att komma med spekulationer kring Apples förhavande.

Enligt IHS Markit Analytikern Jeff Lin så planerar Apple en uppdatering av MacBook Air och MacBook Pro utan touchbar även här kallad MacBook Pro Escape på grund av att den fortfarande har kvar sin Escapeknapp till skillnad från MacBook Pro med Touchbar.

Den här veckan så är Thor fortsatt arg över svårigheterna han nu fått när han plötsligt ska försöka få in en Androidtelefon i sin trygga walled-garden av Apple produkter.

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE