Allt från teknikåret 2018

Dags att ringa ut 2018 med ett sista avsnitt i säsong 2 av allas vår favoritpodd, 99podden. Andreas, Ida och Jakob summerar 99:s teknikår och avslutar med lite önskningar inför nästa år.

Förra veckan kom det sista "vanliga" avsnittet av 99podden för säsong två. Nu avrundar vi året med en årskrönika fylld med tillbakablickar, utvärderingar och som avslutning lite önskningar inför år 2019 som börjar snart.

Andreas, Ida och Jakob står bakom mikrofonerna i studion och utvärderar hur året varit för Apple, Google, Huawei, Oneplus och Samsung, men plockar också upp godbitar från 99:s år och allt vi gjort.

Lite kort får redaktörerna också önska sig något inför nästa år.

Gott Nytt År!

Avsnitt: Allt från teknikåret 2018

Längd 01:06:43, filstorlek 61,43 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
2 svar

Att varenda människa går runt med en kamera i fickan är lika vanligt som att sätta på sig underkläder på morgonen, men hur många har en kamera runt handleden?

För ett par veckor sedan gick det rykten att Apple var intresserade att köpa bolaget Drive.ai och nu visar det sig att ryktena stämde.

Mophie som är kända för sina powerbanks har nu lanserat en helt ny produkt som bolaget kallar Powerstation Hub.

Viaplay erbjuder allt från live-streamade kanaler, sport, serier och filmer men något som har saknats länge är profiler.

Det värsta med att älska att testa nya betor av Apples operativsystem iOS är att BankID ofta inte fungerar vilket ställer till en hel del.

watchOS 6 bjuder på en rad förbättringar och gör Apple Watch betydligt mer självständig än tidigare.

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE