fredagsvideo

Svårt wifi-lösenord på fel sätt

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Det är alltid en bra idé att välja ett inte allt för uppenbart lösenord till ditt wifi-nätverk, särskilt om det ska användas i sammanhang med flera användare som på kontor och liknande. Det är dock möjligt att välja ett lösenord som ställer till med mer problem än det löser, och det illustrerar veckans fredagsvideo onekligen.

Har du använt någon synnerligen smart kombination av nätverksnamn och lösenord, förslagsvis inte ett du för närvarande använder (vi måste ju tänka på säkerheten ändå)?

Men det önskar vi er alla en riktigt trevlig helg!

Kommentarer
3 svar
Clean my mac!

Airmail är ett trevligt alternativ till Apples mailklient som många idag istället använder men upprörda kunder världen över börjar nu radera appen.

Har du gått och väntat på att kunna klicka hem ett par Powerbeats Pro från det Apple-ägda Beats då har vi nu goda nyheter.

I veckans avsnitt så vill Peter berätta om sin nyfunna kärlek till en så kallad smart golvfläkt från folkrepubliken Kina, Thor ställer sig som vanligt allt annat än positiv till Peters nymodigheter.

Clean my mac!

När allt hopp och kanske all lust försvunnit så kom till slut Aqaras hub till Sverige. NetonNet ska nu ha fått in den medan flera andra butiker fortfarande säger vänta på ett leverans datum för huben med EUkontakt.

Apple meddelade i veckan alla tillverkare som är med i Apples MFi-program (Made For iPod, iPhone, iPad och AirPlay audio) att de nu utökar MFi-programmet med fler adaptrar.

IKEA och Sonos har slagit sina kloka huvuden ihop och skapat en helt ny serie med produkter som kallas SYMFONISK. De första två produkterna som vi i detta nu håller på att testa är deras lampa och bokhylle-högtalare

Clean my mac!