Djay blir prenumerationsbaserad app

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Appen Djay från Algoriddim brukar vara en populär app att använda för att demonstrera de möjligheter som finns med en Ipad. Appen är mycket kraftfull, och har därför alltid kostat lite mer än den genomsnittliga IOS-appen. Nu meddelar utvecklaren att Djay byter till en prenumerationsbaserad betalningsmodell.

Numera är appen gratis att ladda hem, men en prenumeration låser upp de flesta av de mer potenta funktionerna så som tillgång till samplingar och loopar, stöd för MIDI-utrustning och mycket annat. I samband med detta får Djay också en rejäl ansiktslyftning vad gäller utseende, och flera nya funktioner.

Inte ensamma

Det är inte bara Djay som på sistone börjat övergå till en prenumerationsbaserad modell. Omnigroup är en annan profilerad utvecklar som länge erbjudit sina kraftfulla appar till premiumpris på IOS-plattformen, bland annat Omnifocus.

Som ett alternativ erbjuds nu Omnifocus som en nätbaserad prenumerationstjänst., som ger tillgång till appen på Mac, pc och IOS.

Vad föredrar du, betala för en app en gång eller betala löpande och få tillgång till uppdateringar och nya funktioner?

Läs mer:

Kommentarer
6 svar
Clean my mac!

Airmail är ett trevligt alternativ till Apples mailklient som många idag istället använder men upprörda kunder världen över börjar nu radera appen.

Har du gått och väntat på att kunna klicka hem ett par Powerbeats Pro från det Apple-ägda Beats då har vi nu goda nyheter.

I veckans avsnitt så vill Peter berätta om sin nyfunna kärlek till en så kallad smart golvfläkt från folkrepubliken Kina, Thor ställer sig som vanligt allt annat än positiv till Peters nymodigheter.

Clean my mac!

När allt hopp och kanske all lust försvunnit så kom till slut Aqaras hub till Sverige. NetonNet ska nu ha fått in den medan flera andra butiker fortfarande säger vänta på ett leverans datum för huben med EUkontakt.

Apple meddelade i veckan alla tillverkare som är med i Apples MFi-program (Made For iPod, iPhone, iPad och AirPlay audio) att de nu utökar MFi-programmet med fler adaptrar.

IKEA och Sonos har slagit sina kloka huvuden ihop och skapat en helt ny serie med produkter som kallas SYMFONISK. De första två produkterna som vi i detta nu håller på att testa är deras lampa och bokhylle-högtalare

Clean my mac!