Rykten: Airpods med ny design först 2020, trådlös laddning nästa år

Apples omåttligt populära trådlösa hörlurar Airpods får trådlös laddning nästa år, men först 2020 får vi se en helt ny modell enligt analytikern Ming-Chi Kuo.

Läs också: Apple patenterar större och "vändbara" Airpods Apples trådlösa lurar Airpods är enligt analytikern Ming-Chi Kuo Apples bästa tillväxtprodukt under en överskådlig framtid. Lurarna har verkligen blivit omåttligt populära och ligger troligen under en och annan gran i år. Kuo säger också att vi kommer att få se en uppgraderad modell med trådlös laddning under det första kvartalet 2019.

Men den som väntar på ny design kommer att få vänta längre. Kuo menar att en sådan modell kommer först tidigt 2020.

Det där med tillväxten då? Jo, Kuo säger att Airpods kommer att gå från att sälja i 16 miljoner exemplar 2017 till över 100 miljoner 2021. Det är Apples mest populära tillbehör någonsin. Enligt analytikern är Iphone-ägare mer intresserade av att skaffa Airpods än att uppgradera telefonen i sig.

Modellen som kommer första kvartalet 2019 låter till en början om att Apple kommer att släppa batterifodralet med trådlös laddning som de visade upp tillsammans med Airpower i september 2017. Men sedan fortsätter Kuo med att lägga till att fodralet kommer att få en nya kompontenter som kommer att vara dyrare att tillverka samt nya gångjärn. Kuo menar också att lurarna kommer få en Bluetooth-uppgradering.

Troligen kommer Apple att sälja det nya batterifodralet löst för befintliga Airpods-ägare som de tidigare utlovat.

Några detaljer om de nya Airpods som ska komma 2020 delar inte Kuo med sig av nu. Men tidigare rykten och förhoppningar har pratat om svettålighet och stöd för Hej Siri.

Källa: 9to5mac

Kommentarer
10 svar
Clean my mac!

En av de stora nyheterna i iPadOS som kommer nu i höst är att du kommer kunna spela spel på din iPad med en PlayStation 4 eller Xbox One kontroll.

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Spelutvecklaren Thatgamecompany har nu släppt sitt spel Sky: Children of the Light som först visades upp till Apple TV 2017.

Clean my mac!

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Apple uppmärksammade idag internationella emojidagen genom att ge oss en förhandstitt på en del av alla nya emojis som kommer att lanseras i höst.

Året var 2015 och Apple lanserade Split View till iPad där användare kunde placera två olika appar bredvid varandra - nu ett par år senare går detta att göra även med Spotify.

Clean my mac!