Telefonkontakternas batalj

99podden är äntligen tillbaka och tre redaktörer intar studion. Det pratas om att Apple borde behålla Lightning eller byta till USB-C i nästa Iphone bland annat. Missa inte detta!

För tillfället är alla tre redaktörer friska och det betyder att det blir podd den här veckan, hurra för det! Ida, Andreas och Jakob svarar på några läsarfrågor (skicka gärna in fler sådana) och berättar mer om årets prylar som ska utses. Omröstningen börjar snart.

Det pratas också en hel del om huruvida Apple borde/kommer behålla Lightning-kontakten eller om de bör/kommer byta till USB-C i nästa uppsättning Iphone-modeller.

Dessutom blir det lite snack om Ikeas samarbete med kinesiska Xiaomi – vad betyder det för det smarta hemmet?

Avsnitt: Telefonkontakternas batalj

Längd 43:28, filstorlek 39,13 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
13 svar

FCC, motsvarigheten till Post & telestyrelsen håller på med en granskning av iPhone 7 då de misstänker att telefonen har en alldeles för hög strålningsnivå.

Flera medarbetare på Apples hälsodivision som arbetar med att ta fram lösningar till Apple Watch har slutat och många upplever en dålig stämning på arbetsplatsen.

I USA så har flera personer noterat att Apples bok "Designed by Apple in California" inte längre går att köpa, så frågan är om den kommer att utgå.

Användare runt om i USA kan nu beställa Apple Card och i samband med lanseringen lade Apple upp skötselråd på sin hemsida och dessa har skapat lite reaktioner.

DigiTimes stryker över med markeringspenna vad som redan rapporterats.

USB-C till Lightning kan bli en grej i årets iPhone-modeller.