Fredagsvideo

Följ Teknifiks resa till Apple-eventet

Ida var inte den enda svenska journalist som fick åka över till New York när Apple släppte nya Ipad Pro häromveckan. Elin Häggberg som driver Teknifik var också där, och här är hennes videodagbok. Ser du nån du känner igen?

Att åka till Apple-event är ofta en rätt trevlig upplevelse, något som bland annat vår egen Ida Blix fått erfara som den här hösten åkt över Atlanten två gånger för att se på när Apple presenterar nya grejor.

När Apple för några veckor sedan lanserade nya Ipad Pro i New York var också Elin Häggberg där, som driver webbplatsen Teknifik och podden Teknikens Under. Nu har Elin lagt upp en videodagbok med lite bakom kulisserna-material från resan. Det fångar absolut lite av känslan för oss som inte var där – och kanske ser du också en välkänd 99-profil i videon?

Trevlig helg!

Läs mer:

Kommentarer
2 svar

VI är många som går och väntar på nya iPhone-modeller men nu verkar väntan snart vara över om vi vågar tro Jon Prosser.

Epic Games ansökte nyligen om att få tillbaka Fortnite till App Store i väntan på rättegången och under gårdagen hölls en förhandling kring just detta. Även om inget slutgiltigt svar kom från domaren så lät det inte positivt för Epic Games.

Disney+ har äntligen kommit till vårt avlånga land och nu inleder dem ett samarbete med Sonos.

Snart kommer en recension på senaste Apple Watch men fram tills dess så får ni nöja er med en quiz. Ta på sportbandet så kör vi!

Alla känner vi igen den gamla klassiska skrivbordslampan med rörligt stativ som suttit på vart och vartannat skrivbord sedan 70-talet. Detta är ett iPad-stativ med samma princip.

Det ser mörkt ut för xCloud till Xbox på våra iOS och iPadOS-enheter men vi kommer inom kort kunna strömma våra spel till vår iPhone eller iPad.