Fredagsvideo

Följ Teknifiks resa till Apple-eventet

Ida var inte den enda svenska journalist som fick åka över till New York när Apple släppte nya Ipad Pro häromveckan. Elin Häggberg som driver Teknifik var också där, och här är hennes videodagbok. Ser du nån du känner igen?

Att åka till Apple-event är ofta en rätt trevlig upplevelse, något som bland annat vår egen Ida Blix fått erfara som den här hösten åkt över Atlanten två gånger för att se på när Apple presenterar nya grejor.

När Apple för några veckor sedan lanserade nya Ipad Pro i New York var också Elin Häggberg där, som driver webbplatsen Teknifik och podden Teknikens Under. Nu har Elin lagt upp en videodagbok med lite bakom kulisserna-material från resan. Det fångar absolut lite av känslan för oss som inte var där – och kanske ser du också en välkänd 99-profil i videon?

Trevlig helg!

Läs mer:

Kommentarer
2 svar

Idag kom dagen som många har väntat på och Apple visar upp lite nytt på bärbara sidan i form av en 16-tums MacBook Pro.

Apple Arcade växte en aning idag då det lades till sex helt nya titlar på tjänsten och bland annat fick vi äntligen ett fotbollsspel.

Apple har enligt sidan Variety lagt en beställning på nya säsonger av sina nya serier "SEE", "For all Mankind", "Dickinson" och "The Morning Show".

Vi är så nära att kunna lämna plånboken och ha det mesta i mobilen och ICA låter oss nu lägga ICA-kortet på hyllan.

Apple har lagt sig i skyttegraven och inlett en attack mot de redan erfarna jättarna HBO och Netflix genom att lansera sin nya streamingtjänst Apple TV+.

Apple Arcade lanserades den 19 september och nu har det gått lite över en månad sedan lansering och frågan är om tjänsten är värd 59 kronor per månad?