Nu kommer Spotify till Apple Watch

Nu finns det äntligen en officiell Spotify-app för Apple Watch. En uppdatering till Spotify finns i App Store.

Det har varit en lång väntan för de Spotify-användare som velat lyssna på tjänsten via sina Apple Watch. Men nu är den första officiella appen äntligen här. Allt du behöver göra är att uppdatera Spotify för telefonen via App Store och sedan installera appen i klockan via Watch-appen.

Om du inte hittar Spotify i listan över appar som kan eller nyligen har uppdaterats kan det funka att söka upp appen och klicka in på info-sidan. För mig dök då knappen Uppdatera upp.

Spotify för Apple Watch ger dig tillgång till en lista av dina senast spelade spellistor och låter dig kontrollera musiken direkt från klockan. Uppe i hörnet syns hur mycket av låten som återstår, och nederdelen av skärmen upptas av ett hjärta så du kan markera att du gillar en låt och en ikon för att styra Spotify Connect.

Det som återstår på önskelistan är att kunna spara musik för att lyssna offline, det går inte i appen nu. Spotify meddelar dock att funktionen ska komma vid ett senare tillfälle. Något annat som en del troligen önskar sig är att kunna strömma över 4G-nätet, inte heller det är möjligt i denna första version.

Har du hunnit kika på Spotify för Apple Watch? Något du önskar dig?

Kommentarer
9 svar
Clean my mac!

Går du och suktar efter en helt ny BMW så kan det vara värt att veta att de kommer påbörja en prenumerationsliknande tjänst för Apple CarPlay där en avgift ska betalas varje år.

Precis som förra året ser det ut som att Apple har planer på att lansera totalt tre iPhone-modeller i höst. En uppföljare till iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR.

Det har länge ryktats om en ny MacBook Pro med 16-tums skärm och nu påstår sig Economic Daily News ha en källa som vet när den släpps.

Clean my mac!

Tidigare i år lanserade LG sina första TV-modeller som skulle få stöd för AirPlay 2 och HomeKit och nästa vecka kommer uppdateringen som gör det möjligt börja rullas ut.

Det ryktas nu att Apple är nära att köpa hela Intels division som arbetar med att ta fram chip till telefoner.

Slack har idag rullat ut en stor uppdatering till macOS och Windows där de helt att fokuserat på optimeringar och gjort programmet mindre resurskrävande.

Clean my mac!