Hubbar för Ipad Pro börjar dyka upp

Föga förvånande börjar det nu dyka upp en rad olika tillbehör till nya Ipad Pro-familjen, bland annat en hubb med sex portar från tillverkaren Hyper.

När Apple presenterade de nya Ipad Pro-modellerna beskrevs de mer än tidigare som proffsmaskiner som ska kunna ersätta din bärbara dator. De imponerande egenskaperna till trots saknar de vissa funktioner som proffsanvändare behöver, och föga överraskande börjar tillbehörstillverkare nu presentera hubbar som lägger till denna kapacitet.

Läs också: Vårt test av Ipad Pro Tillverkaren Hyper har sedan tidigare tillverkat en hel del tillbehör av denna sort, och den nya hubben Hyperdrive för Ipad Pro är utrustad med sex portar. Dessa inkluderar en HDMI-port med stöd för 4K-upplösningar, en 3,5 millimeters hörlursport, en USB Type-A-port för anslutning av externa USB-tillbehör, samt minneskortsläsare för SD- och micro-SD-kort.

Hubben ansluter till USB Type-C-porten på Ipad Pro och en väldigt trevlig funktion är att Hyperdrive-hubben är utrustad med en egen USB Type-C-port som kan användas för att ladda Ipad Pro medan hubben och diverse tillbehör är anslutna.

Utöver funktionerna skryter Hyper också med att hubben fästs vid Ipad Pro med en c-formad hållare som håller den stabilt på plats vid användning på resande fot. Hyperdrive for Ipad Pro ska lanseras i december och den som verkligen är sugen kan anmäla intresse på produktsidan och få rabatt när produkten väl lanseras. Priset blir 99,99 amerikanska dollar, vilket motsvarar strax över 900 kronor.

Källa: Hyper

Kommentarer
11 svar
Clean my mac!

Slack har idag rullat ut en stor uppdatering till macOS och Windows där de helt att fokuserat på optimeringar och gjort programmet mindre resurskrävande.

Apple har idag släppt iOs 12.4 och watchOS 5.3 som ni nu kan uppdatera till och Walkie-Talkie-funktionen till Apple Watch är åter igång.

Vill du få en liten nostalgitripp varje gång du ska ladda din Apple Watch på sängbordet så löser gänget på Elago det.

Clean my mac!

Drömmer du om en iPhone med en uppdateringsfrekvens på 120Hz så får du nog vänta minst ett år om vi vågar tro detta rykte.

Peter har spenderat ovanligt mycket tid i sin källare och Marcus har lagt till en Sonos Sub till sin Beam, och hur bygger man egentligen det bästa Atmos-ljudet?

Marketplace, Videos on Watch, grupper och din profil är några av ikonerna vi har i botten av Facebook-appen men nu går det att slippa dem.

Clean my mac!