Tarah Pro är hörlurarna med 14 timmars batteritid

Jaybird är aktuella med ett nytt par Bluetooth-lurar, Tarah Pro. Det är deras första Pro-varianter med en batteritid på hela 14 timmar.

99 har tidigare testat flera av Jaybirds hörlurar. De riktar in sig på atleter som ställer höga krav på komfort, svettålighet och ljud, men passar också bra även i sammanhang som inte har med någon sport att göra. Nu är Jaybird åter aktuella med ett par nya lurar som de kallar för Tarah Pro. Det här är företagets första Pro-serie och Tarah Pro lockar bland annat med upp till 14 timmars batteritid.

Tarah Pro är vattentäta, svettåliga och IPX7-certifierade. Det betyder att de funkar i alla möjliga typer av oväder och under hårda träningspass. Sladden har insydda reflekterande trådar för lite extra synlighet om kvällarna.

Snäckorna kan fästas med varandra magnetiskt runt halsen. Då pausas det du lyssnar på, du sparar lite batteritid och lurarna hänger säkert medan du gör något annat.

Snäckorna fästs i örat med mjuka bågar, du kan enkelt rotera snäckan för att byta mellan att ha sladden över örat eller neråt utan att behöva ta ur snäckan och sätta i den igen. Över örat-placeringen passar extra bra under just träning då du kan dra åt sladden bakom huvudet så den inte hänger fritt vilket kan vara störande.

En annan nyhet unik för Tarah Pro-lurarna är att användarna får hjälp att anpassa ljudet efter sina egna öron i Jaybird-appen. Användaren får göra ett enkelt ljudtest och utifrån det skapas en personlig EQ-inställning. Mycket enklare än hur det fungerar idag där du själv får justera EQ-kurvan, vilket kräver en del kunskaper om hur ljud fungerar.

Tarah Pro går att förbeställa via Jaybirds hemsida och ska dyka upp hos utvalda återförsäljare nu under november månad. Det rekommenderade priset är 1 899 kronor. Det finns tre färgalternativ som Jaybird kallar Black/Flash, Mineral Blue/Jade och Titanium/Glacier.

Kommentarer
3 svar
Clean my mac!

Hur skärmen i iPhone X och iPhone XS skulle vara uppbyggd och vilka material som skulle användas var styrt av Apple men så ryktas det inte bli med höstens nya iPhone-modeller.

I den senaste iOS 13 betan som släpptes till utvecklare igår så kan datumet till höstens iPhone-event ha avslöjats.

Mophie har många järn i elden och har byggt upp en bred produktportfölj med många tillbehör till våra olika Apple-prylar. Nu har vi testat deras senaste Qi-laddare och powerbank.

Clean my mac!

Köp iPhone, rädda laxar.

Därför kommer ditt tredjepartsbatteri inte upp under batterihälsa - inte ens om det är Apple-original men bytt utanför systemet.

FAA, motsvarigheten till Luftfartsverket har valt att ge återkallade MacBook Pro-modeller flygförbud.

Clean my mac!