Vi har fått in Iphone XR för test

Nu har 99 fått in Apples Iphone XR till testlabbet. Ida berättar mer om telefonen och vårt kommande test från studion.

Läs också: Allt du vill veta om Iphone XR I år fick vi inte bara två nya flaggskepp i form av Iphone XS och XS Max, nu närmare en månad senare kommer också Iphone XR. Den är en speciell telefon jämfört med tidigare Iphone-modeller då den inte är något budgetalternativ som Iphone SE, och den har inte heller förra årets hårdvara – men den har däremot ett något lägre pris. Sällan har det varit så krångligt att välja ny Iphone som nu.

Ett korallfärgat testexemplar med 256 gigabyte lagring har idag landat i testlabbet. Ida tar med den till studion för att berätta mer om telefonen och hur den skiljer sig från Iphone XS.

Vårt test av Iphone XR kommer senare i veckan. Vi kommer be vår skärmexpert Thomas Ytterberg om hjälp med att reda ut allt som man kan tänkas vilja veta om skärmen, vi kommer kolla in kameran och så klart testa batteriet. Vill du veta något särskilt om Iphone XR? Fråga på i kommentarerna så kikar vi närmare på saken!

Läs mer:

Kommentarer
32 svar

Sonos har idag valt att gå ut och meddela på sin blogg att vissa av deras äldre produkter inte längre kommer att få framtida uppdateringar.

När Disney+ lanserades den 12 november 2019 så lös de med sin frånvaro här i Sverige, men nu har Disney meddelat när tjänsten kommer hit.

Självklart florerar redan rykten om nästkommande iPhone-modeller. Ett av ryktena är ett förbättrat Face ID-system med 3D-teknik.

Om du äger en iPad Pro (2018) vill säga. För nu kan den som vill pressa bilduppdateringen på sin iPad Pro till max prova att spela Fortnite i 120fps.

Apple har i dagarna berättat om flera nya serier som kommer till deras streamingtjänst Apple TV+ under våren och sommaren. Allt från tecknade musikaler till dokumentärer om knasiga hem.

Då var det äntligen fredag och vad passar då inte bättre än lite hederligt fredagstrams?