Följ med på Idas resa till New York

Det är dags för nytt Apple-event, den här gången i New York. Ida åker dit och bjuder in dig att hänga med på resan i bildform.

Apple lanserade nyligen sina nya Iphone-modeller, men de har mer redo inför årets julhandel. De bjuder in till ett nytt event i New York och Ida har lämnat kontoret för att flyga dit och närvara. Eventet i sig äger rum på tisdag klockan 15.00 svensk tid, men det finns säkert en hel del annat kul att se från resan.

Förutom att vi kommer få veta mer om Apples event och Idas resa här i forumet, kommer vårt Instagram-konto vara ett bra ställe att hänga med. Den som inte tycker om eller använder Instagram kan se bilderna här:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Och undrar ni något särskilt så finns Ida såklart tillgänglig här i forumet också!

Läs mer om Apples event:

Kommentarer
14 svar
Clean my mac!

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Apple uppmärksammade idag internationella emojidagen genom att ge oss en förhandstitt på en del av alla nya emojis som kommer att lanseras i höst.

Året var 2015 och Apple lanserade Split View till iPad där användare kunde placera två olika appar bredvid varandra - nu ett par år senare går detta att göra även med Spotify.

Clean my mac!

Idag släppte Apple en ny beta till utvecklare och det är beta nummer fyra till iOS 13. I uppdateringen bjuds det på en rad förbättringar till funktionen 3D Touch.

Att stå vid grillen en varm sommarkväll och grilla en fin bit kött och lite somriga primörer är svårslaget, men ibland förstörs allt när maten väl ska avnjutas då det har grillats för länge. Detta vill gänget på Meater råda bot på så de har lanserat en termometer som assisterar dig hela vägen fram till en perfekt köttbit

Via YouTube-giganten Marques Brownlee får vi reda på hur nästa iPhone kommer att se ut. Eller snarare så får vi reda på att det vi tidigare sett varit sant.

Clean my mac!