Apple håller Ipad-event 30 oktober

Apple är inte klara för i år, utan håller ännu ett event 30 oktober, där vi säkerligen får se nya modeller av Ipad Pro.

Vi hade våra aningar, och nu är det bekräftat. Det blir ännu ett Apple-event i år, närmare bestämt 30 oktober. Jämfört med Iphone-eventet i september blir däremot inte det här i Cupertino, utan i New York. Platsen är Howard Gilman Opera House.

Inte nog med det, utan under kvällen surrade det även till i Idas klocka. Givetvis ska även 99 åka till New York, för att rapportera direkt och klämma på Apples nyheter!

Vi vågar lova att det handlar om nya versioner av Ipad Pro, och nästan säkert får vi också se en rad nya modeller av Mac. Vad tror ni Apple kommer att visa upp, och finns det rum för en eller två överraskningar?

Kommentarer
85 svar

Apple har tagit ännu ett steg fram för sina kunders integritet och säkerhet i deras senaste iPad Pro som lanserades för ungefär en vecka sedan.

Det har länge talats om vad Apples kommande telefon med en lite lägre prislapp ska heta men nu verkar Apple själva ha rätat ut alla frågetecken.

Apple Watch är ju en trevlig produkt för att hålla lite extra koll på hälsan och att man rör sig tillräckligt och nu ser en barnversion av aktivitetsringarna vara på ingång.

Ingen vet nog riktigt hur säkerheten kring Apples prototyper ser ut men vi kan tänka oss att det inte är helt lätt att ta sig in i rätt rum för att få en inblick i framtiden.

Har du legat på sidan i sängen och fipplat med mobilen och stört dig på att Safari helt plötsligt lägger sig i landskapsläge? Det kan vara ett minne blott i framtiden.

LG ser ut att ge sina äldre flaggskepps-modeller från 2018 lite kärlek i höst i form av AirPlay 2 och HomeKit-stöd.